reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Roczek tuż tuż (PIERWSZE URODZINKI)

olu impreza chyba sie udala ale naprawde jak ty dalas rade to wszystko przygotowac?ogladalam prezenty super,moj kacprunio ma identycznego kubusia puchatka na biegunach,ale jeszcze podchodzi do niego z dystansem na moze za miesiac jak wrocimy nie bedzie sie juz jego bal.pozdrowienia dla wszystkich lipcowych mamusiek i ich szkrabow

reklama
Kurcze, przepraszam ale pomylilam watki i na watku z zyczeniami opisalam allankowa impreze!!! Przepraszam!!!!

Tutaj pare fotek! Torcik byl normalny i malutki ale w sobote bedzie juz specjalnie dla Allanka!!!

Olu, coz bede sie zapewne powarzala ale przyjecie cudowne. Macie sliczny duzy domek! Jestem pod wrazeniem dekoracji stolow oraz tych swietnych łódeczek serowych!!!
Prezenty super, wozeczek ze smoczkiem przesliczny! Ksiazeczke ogladalam na Allegro swietny prezent!

Kociu, jak przyjecie? Zapewne sie bawicie, pogoda chyba sie udala!!
Ależ Ty masz liste dluga z tym jedzonkiem!! Zapowiada sie na SUPER przyjecie dla smakoszy! Caluski dla ZUZI!

A my mamy nic nie dograne :-(. Problem w tym ze Kaji chrzestny pracuje w Niemczech i Norwegii i termin urodzin musimy przeniesc na wczesniejszy - czyli na okolo 13-14 lipca kiedy on bedzie w Polsce. Nie zdazymy wykonczyc altanki i tylko modlic sie aby pogoda byla ladna. Planujemy grill i mnostwo salatek, rowniez ladny torcik ale zapewne od babci.
Ech no zobaczymy, na razie bardzo mnie stresuja te przygotowania bo wiem ze z niczym nie bedziemy w pelni gotowi :-(.

Agatko,to wy będziecie miec 2 imprezki urodzinkowe,super! Jaki Allanke szczęśliwy jak oglądał prezenty,miareczka i sztućce swietne,ja niestety znalazłam tylko 1 komplet ale kosztował....ogromną kasę:szok: A bukiet od teściowej to dla ciebie w dowod uznania,że urodziłas jej wnusia czy dla Allanka?;-)

Jejku,jejku,ale sczerwieniałam,jak tyle komplementów posypałyście:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::rofl2: Baaardzo dziękuję za uznanie i polecam sie asiu z:-) Te łodeczki serowe to koreczki na cwiartkach ze skórki od arbuza;-) a na pomidorkach jest mozarella i bazylia:tak:Ozdoby kupowałam na specjalnym stoisku z gadżetami urodzinowymi u nas w Płocku.
reamonn,wiem ile stresu kosztuja przygotowania...ale potem okazuje się,że nie warto było się denerwować:tak: ja starałam sie pamiętać,ze to dzień Olisia no i mój i bez krępacji pozwoliłam sobie pomagać w kuchni...najwiecej pomogła mi babcia Darka i moja mama-chociaz nie w swojej kuchni była no i troche tesciowa ponosila półmisków na stół ale to mi oddała paeczke pierszeństwa bo chyba uznała że to ja jestem gospodynią...chyba pierwszy raz w życiu;-) teraz czekam na relacje od koci,zaraz lece czytać od Krecika;-)

Dzxiewczyny...Ja chyba przemilczę urodziny Zuzy bo w większości gorycz,złość i niesmak by się polał...Dzięki mojej wspaniałej teściowej zresztą...Totalnie mi spieprz.... pierwsze urodzinki córeczki...

Kociu wiem ze moze Ci byc przykro ale tym bardziej jestesmy ciekawe co wywinela ta wywloka!!! Jak bedziesz miec sile to nam opisz ten dramat

reklama
Do góry