reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
ja dzisiaj dostałam prześcieradła, otwieram a tam zamiast różowych to są fioletowe, :wściekła/y: i wyślij im tu pomyloną przesyłkę jak z łózka praktycznie się nie ruszam:wściekła/y:

monisiap dlatego jak tak nie lubię zamawiać czegokolwiek przez internet.. teraz się przełamuję dopiero podczas kompletowania wyprawki :baffled:

dziewczyny, a mam pytanie odnośnie sterylizacji butelek (w razie gdyby były potrzebne).. kupujecie/macie sterylizatory? polecacie jakieś?
a jeśli nie macie to gotujecie w garach, czy tylko przepłukujecie we wrzątku?

i jeszcze po edycji posta.. dorzucam takie samo pytanie o podgrzewacze do pokarmu? czy używacie? czy jakieś polecacie? czy potrzebne toto w ogóle?

Ostatnia edycja:
Ja zakupiłam stylizator z Aventa który wkłada sie do mikrofali , był w promocji wiec sie skusilam. Kumpela go miała i była zadowolona !!

podgrzewacz dostaliśmy z aventa choc uwazam to za totalnie zbędny gadżet a o sterylizatorze slyszalam duzo dobrego ale ze nie lubie zagracac otoczenia to tez z niego rezygnuje na rzecz garow wlasnie.

Ja przy synku używałam sterylizatora Canpol którego wkłada się do mikrofalówki, jeśli planuje się karmienie butelką jest to przydatny zakup, jeśli piersią a sporadycznie butelką to wystarczy wygotować. Wiadomo dla samego smoczka nie warto kupować. Co do podgrzewacza to nie używałam, ale dla odciąganego pokarmu na pewno się przyda.

Ja jestem w trakcie robienia na drutach mojego pierwszego kocyka (właściwie za wyjątkiem 2 sweterków dla barbi jakie zrobiłam jako dziecko) to pierwsza rzecz jaką robię, jak skończę to wrzucę foty.

Hej dziewczyny! Jestem styczniową mamą, ale synek urodzony w grudniu ;) mam kilka rzeczy z ktorych już wyrósł. Sporo unisex. Może któraś z Was jest zainteresowana czymś? Pozdrawiam

Łóżeczko z nowa pościelą i baldachimem :) uprane,uprasowane,ma czekać conajmniej 6 tygodni jeszcze :D
ImageUploadedByForum BabyBoom1429358583.811320.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1429358593.925674.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1429358602.676523.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429358583.811320.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429358583.811320.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 106
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1429358593.925674.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429358593.925674.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 95
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1429358602.676523.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429358602.676523.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 96
reklama
Do góry