reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
ja dzisiaj dostałam prześcieradła, otwieram a tam zamiast różowych to są fioletowe, :wściekła/y: i wyślij im tu pomyloną przesyłkę jak z łózka praktycznie się nie ruszam:wściekła/y:

monisiap dlatego jak tak nie lubię zamawiać czegokolwiek przez internet.. teraz się przełamuję dopiero podczas kompletowania wyprawki :baffled:

dziewczyny, a mam pytanie odnośnie sterylizacji butelek (w razie gdyby były potrzebne).. kupujecie/macie sterylizatory? polecacie jakieś?
a jeśli nie macie to gotujecie w garach, czy tylko przepłukujecie we wrzątku?

i jeszcze po edycji posta.. dorzucam takie samo pytanie o podgrzewacze do pokarmu? czy używacie? czy jakieś polecacie? czy potrzebne toto w ogóle?

Ostatnia edycja:
Ja zakupiłam stylizator z Aventa który wkłada sie do mikrofali , był w promocji wiec sie skusilam. Kumpela go miała i była zadowolona !!

podgrzewacz dostaliśmy z aventa choc uwazam to za totalnie zbędny gadżet a o sterylizatorze slyszalam duzo dobrego ale ze nie lubie zagracac otoczenia to tez z niego rezygnuje na rzecz garow wlasnie.

Ja przy synku używałam sterylizatora Canpol którego wkłada się do mikrofalówki, jeśli planuje się karmienie butelką jest to przydatny zakup, jeśli piersią a sporadycznie butelką to wystarczy wygotować. Wiadomo dla samego smoczka nie warto kupować. Co do podgrzewacza to nie używałam, ale dla odciąganego pokarmu na pewno się przyda.

Ja jestem w trakcie robienia na drutach mojego pierwszego kocyka (właściwie za wyjątkiem 2 sweterków dla barbi jakie zrobiłam jako dziecko) to pierwsza rzecz jaką robię, jak skończę to wrzucę foty.

Hej dziewczyny! Jestem styczniową mamą, ale synek urodzony w grudniu ;) mam kilka rzeczy z ktorych już wyrósł. Sporo unisex. Może któraś z Was jest zainteresowana czymś? Pozdrawiam

Łóżeczko z nowa pościelą i baldachimem :) uprane,uprasowane,ma czekać conajmniej 6 tygodni jeszcze :D
ImageUploadedByForum BabyBoom1429358583.811320.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1429358593.925674.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1429358602.676523.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429358583.811320.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429358583.811320.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 109
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1429358593.925674.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429358593.925674.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 98
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1429358602.676523.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429358602.676523.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Do góry