reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Dziękuję za miłe słowa :)

Pościel i ochraniacz kupiłam na allegro, któraś z Was polecała firmę Mamo-Tato i tam zamówiłam :)

Jeśli chodzi o rożek to kupiłam też na allegro, firma która robi ręcznie kocyki i rożki nazywa się Makaszka.
I naprawdę polecam jedno i drugie :)

Malinka slicznosci! Uwielbiam szarosci... U nas szare gwiazdki ale w lozeczku a patrzcie jakie cudenko wczoraj moja Mama do Emilkowej kolyski uszyla :)

Karina śliczne! Zdoolna masz mamusie! :)
Myszkajoasia ja pewnie tez szybko ten baldachim zdejmę bo wiem ze będzie zbierał kurz,ale nie mogłam sie powstrzymać :)

Malinka, piękny zestaw ! heh.. jakie śliczne pokoiki wyjdą, jak się to wszystko złoży razem :) ja z urządzaniem ruszę w maju dopiero.. na razie kumuluję rzeczy :) a ten pojemnik na pieluchy to niezły patent.. na prawdę dobry :) muszę pomyśleć nad tym

Karina - o jaaaaa, ale piękna pościel!! No Twoja mamuśka zna się na rzeczy, nie ma co! :D Chyba Ci ukradnę tą pościel, bo poszewka na poduszkę jest identyczna jak ochraniacz w Edkowym łóżeczku :))

reklama
mamma mila ochraniacz tez mi do lozeczka robi:) w ogole od tygodnia siedzi i szyje wnukom posciele i poduszki. Namawiamy, zeby firme otworzyla bo cuda jej wychodzą; )

Do góry