reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

Najpierw chciałam kupić z lennylamb.com ale tam były bardzo dziewczęce kolory,a chusta ma służyć takze mężowi,dlatego zdecydowaliśmy sie na natibaby.pl
Jest to chusta kółkowa rozmiar L. Jak wstanę z łóżka to zrobię zdjęcie i wrzucę :)

reklama
Wrzucam zdjęcie chusty :) ImageUploadedByForum BabyBoom1430938538.918659.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1430938538.918659.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430938538.918659.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 131
Malinka też zastanawiam się nad kółkową, napisz prosze czy fajna, który typ wybrałaś i skąd wiedziałaś, że L?

Przygode z laktatorem zaczełam niedawno i przy okazji chciałam Wam troszke podpowiedzieć. Z pierwszym dzieckiem używałam ręcznego – tylko kilka razy gdyż bardzo mało ściagałam , po drugie czas ściagana był długi a niestety syn nie pozwalał. Tym razem uzywam Lovi prolactis – elektryczny. Dwu –fazowe odciąganie –najpierw szybkie ruchy ,stymulują wypływ pokarmu a nastepnie długie i intensywne. Pokarmu dzięki temu odciągam dużo za dużo ;) a czas jest bardzo krótki.
Oprócz tego laktator ma regulowaną moc ssania która przydaje się na początkach kp. Piersi poranione i wtedy same ustawiamy i odciąganie jest bez problemowe, bezbolesne.
(Posiada nakładkę masującą ). Laktator może być zasilany bateriami a można z niego też zrobić ręczny i odciągać w publicznych miejscach typu praca. Jest na prawdę fajny !!!

Marela, piszesz to, bo dostałaś laktator do testów? ;) pytam bo właśnie dostałam propozycję testowania laktatora Lovi i zastanawiam się na czym to polega. W sumie laktatora jeszcze nie kupowałam, może by się przydał. Ale nie chce potem go reklamować na różnych grupach, jeśli okaże się słaby.

Mam pytanie do dziewczyn, które kąpały swoje pociechy w wiaderkach. Temat zainteresował mojego męża (który lubi wszelakie udziwnienia), a ja się zastanawiam jak to jest z domywaniem dupki w takim wiaderku. Chyba nie łatwo?

mam nadzieję, że pola ma rację, bo ten laktator kupiłam i czeka na użytkowanie ;) na razie tylko sprawdzałam czy ssie i wydaje się delikatny :)

reklama
Czoperka tak. Ale ja go nie reklamuje. Tu polega o napisaniu prawdziwych opini i im zalezy na prawdzie a nie jakiejs sciemie i reklamie. Jesli nie bylabys zadowolona i cos by Ci nie pasowalo to wlasnie masz to napisac. A jesli chcesz wiecej info dotyczace jak to wyglada technicznie to priv.

Do góry