reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
MamoOskarka, czy ty już kupiłaś czapę małemu? Pamiętam, że szukałaś oryginalnej.
Byłam dzisiaj w C&A i widziałam kilka dorosłych czapek dla małego faceta ;) Nie wiedziałam o tym wcześniej, ale dzisiaj na wszystkie rzeczy dla dzieci była promocja - 20%

O1.jpg

O2.jpg

O3.jpg

Dziekuje Mła, ostatnia brązowa bardzo mi się podoba:-) Czapeczkę kupiłam ale pierwsza lepszą po akcji ze szpitalem żeby mieć coś w razie czego.
No to w weekend mam wycieczkę po czapeczkę:-);-)

W gazetce "Mam dziecko" w grudniowym numerze jest kupon na zniżkę 30% na zakup Zestawu dla noworodka Huggies - pieluszki 1, chusteczki nawilżane i czapeczka bawełniana w sklepach Real.

Obudziła sie we mnie "ciotka dobra rada";-). Nie wiem, czy gustujecie w takich czapeczkach na wiązanie pod brodą, ale taka właśnie czapka z wiązaniem jest najbardziej praktyczna, bo sie ładnie trzyma na główce i zasłania całe uszka..no i sie nie zsuwa z główki...ja popełniłam w zeszłym roku taki błąd i kupiłam 3pak czapek dla Błażeja na zimę takich bez sznurków i były bardzo niepraktyczne, dopiero jak doszyłam do nich sznureczki, to zostały wykorzystane...:tak:

reklama
dziewczyny nie widze nigdzie tego watku z wózkami? A mam pytanie, czy któraś z Was słyszała cos o tym wózku: Baby Design ATLANTIC 2w1 ???

Do góry