reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Ja o tym nie słyszalam ale mam baby design spacerowke i powiedzialam ze nigdy wiecej!!!
Masakra sie jezdzi mega ciezko:(

na poczatku jak go kupilismy to moglismy go pchac jednym palcem..
a po pol roku jezdzi jak czolg;/ i zaznaczam ze ten wozek jest u Tesciow..czyli nie jest uzywany codziennie,bo kupilismy drugi lekki własnie do nich zeby nie trzeba bylo wozic i zebym nie musiala dzwigac..
jezeli chodzi o wage to jest sam w sobie lekki,ale pozniej te kolka sie tak jakos dziwnie zjezdzaja (zuzywaja sie) ze ciezko sie go pcha..

sosnowiczanka cena rewelka, ciekawe czy bedziesz z niego zadowolona... bo ja niestety nei jestem, mam taki sam, i go nei uzywam, bo to co pokazuje trzeba porownywac ze skalą na opakowaniu, ma to poprostu swoje odpowiedniki do mierzenia w pupie czy pod pachą( nie wiem jak to wytlumaczyc, ale chodzi o to ze temp. w uchu 38 st mierzona tym termometrem to nie jest to samo 38 zmierzone zwyklym termometrem pod pachą) , wkurzało mnie to sprawdzanie to raz, a dwa ze za kazdym pomiarem pokazywal mi inaczej...

reklama
Do góry