reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
A ja malemu kupilam w prezencie od babci takie o to bujak w tesco teraz na wyprzedazy

Image(s) for Bright Starts Savanna Dreams Bouncer - Tesco.Direct

I taka mate do lezenia bo przy Zuzi balam sie kupic z krzyzowym sklepieniem zeby mi czasem malego po pokoju tym nie ciagnela :-D

Bright Starts Tummy Turtle Prop Up Mat - Tesco.Direct

ja tez myslalam o macie,ale ja czesto wkladalam mate do kojca i wtedy nie bedzie mogł drugi dzidzius zrobic krzywdy:)

a Wy kupujecie kojec dla dzidzi??????????????????

izi ja jestem zdecydowaną zwolenniczką "kojca" dla dzidzi...szczególnie juz dla takiego szkraba, który zaczyna sie przemieszczać po mieszkaniu, sam siedzi i może sie bawić (około 5-6 miesięcy)...my dla Błażeja kupilismy łóżeczko turystyczne i własnie ono słuzyło nam jako kojec( w sumie służy nawet do teraz jak potrzebuje go na chwilę "unieruchomić" ;))...Młody w łóżeczku, a ja mogłam wszystko robić w mieszkaniu, bez stresu, że stanie się mu krzywda...no i najważniejsze, mamy w domu psa, a łóżeczko pozwala odizolować zwierzaka od dziecka na czas ewentualnej, chwilowej nieuwagi, co moim zdaniem jest bardzo ważne, bo wiadomo, że zwierzaka z niemowlakiem NIE MOŻNA zostawić. Teraz dla Kacperka również będziemy kozystać z tego "kojca" ;-)

Ja tez mam takie łóżeczko turystyczne, niestety moje dzieciaki nie chciały w nim sie bawic :( był jeen wielki ryk
za to u nas puzle lub jakas wielka mata albo dywanik dla dzieci , zabawyy od 1 miesiaca życia, duzo czasu moje dzieci spędzały "na ziemi"
i na brzuchu spały

Ja przy Patryczku uzywalam do okolo roku i siedmiu miesiecy,bo pozniej juz byl taki cwany ze sie na niego "rzucał" i chcial go przewrocic i dalam go do garazu bo szkoda mi bylo miejsca...
A teraz juz nauczyl sie przebywac w swoim pokoju(bo wczesniej tylko siedzial ze mna w salonie i strasznie sie balam ze nie bedzie chcial w tym swoim pokoju przebywac ale kupilismy mu dywan i kurde od tamtej pory mu sie w nim coraz bardziej podoba:):)

A co do zakupów to polecam pudla plastikowe na zabawki za 9.99 w leroy merlin!!!(cena regularna)

Rossmanowa promocja na kosmetyki Nivea, można zgarnąc kocyk :)

NIV_baby_pop_up.jpg

oraz promocja na pampki w rossmannie (od piątku). Paczka 39zł niezależnie od rozmiaru.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry