reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

ja mam głupie pytanie, które przed chwilą wpadło mi do głowy:nerd:
czy są różne pampersy dla chłopców i dziewczynek??:confused:
nie wiem czy jeszcze takie w ogóle są w sprzedaży, ale 18 lat temu jak moja mama rodziła najmłodszego brata to pamiętam, że takie właśnie były. różniły się rozmieszczeniem tej chłonnej wkładki!
ale to chyba było tylko sposobem na wyciąganie kasy, teraz są uniwersalne i jest dobrze

reklama
inka- napewno chodziło o kase. Zreszta teraz chyba ogolnie w pampersch jest duzo tej chlonnej wkładki, wiec podział byl by chyba bez sensu, tylko chwyt marketingowy.

a co do pampków, to ja mam pytanie odnosnie tych dada premium. Czy ma ktos moze juz zakupione właśnie te pieluszki w rozm.2 ? Bo ciekawi mnie czy one sa duzo wieksze od standardowych 1 np huggies lub pampers?

Inka są ale to pielucho majtki pampers dla dzeciaków już chodzących ja używałam bo one tylko w takich wersjach nie ma uniwersalnych a przy trenowaniu nocnika lepiej się sprawdzają pieluchomajtki
nikuss ja też dada kupiłam 2 i praktycznie bez znaczenia prawie idento jak pampki 1

Jak tak szybciutko tylko pokaze wam literki ktore wlasnie skonczylam malowac. Na razie tylko Bena bo juz plecy mnie nawalaly wiec nie wysiedzialabym dluzej ;-(

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 58
  • image.jpg
    image.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Gosiu tak to te drewiniane do malowania przyszly bo az taka zdolna jak inka nie jestem :-) czyli pomalowalam, zrobilam wstazeczki I dokleilam na literki te zwierzatka co ostatnio tez malowalam. Ciesze sie ze wam sie podobaja. Jak bedzie lozeczko to bedzie mniejszy odstep wiec tez inaczej bedzie bo na razie duza luka :-/

Do góry