reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
MamoOskarka, czy ty już kupiłaś czapę małemu? Pamiętam, że szukałaś oryginalnej.
Byłam dzisiaj w C&A i widziałam kilka dorosłych czapek dla małego faceta ;) Nie wiedziałam o tym wcześniej, ale dzisiaj na wszystkie rzeczy dla dzieci była promocja - 20%

O1.jpg

O2.jpg

O3.jpg

Dziekuje Mła, ostatnia brązowa bardzo mi się podoba:-) Czapeczkę kupiłam ale pierwsza lepszą po akcji ze szpitalem żeby mieć coś w razie czego.
No to w weekend mam wycieczkę po czapeczkę:-);-)

W gazetce "Mam dziecko" w grudniowym numerze jest kupon na zniżkę 30% na zakup Zestawu dla noworodka Huggies - pieluszki 1, chusteczki nawilżane i czapeczka bawełniana w sklepach Real.

Obudziła sie we mnie "ciotka dobra rada";-). Nie wiem, czy gustujecie w takich czapeczkach na wiązanie pod brodą, ale taka właśnie czapka z wiązaniem jest najbardziej praktyczna, bo sie ładnie trzyma na główce i zasłania całe uszka..no i sie nie zsuwa z główki...ja popełniłam w zeszłym roku taki błąd i kupiłam 3pak czapek dla Błażeja na zimę takich bez sznurków i były bardzo niepraktyczne, dopiero jak doszyłam do nich sznureczki, to zostały wykorzystane...:tak:

reklama
dziewczyny nie widze nigdzie tego watku z wózkami? A mam pytanie, czy któraś z Was słyszała cos o tym wózku: Baby Design ATLANTIC 2w1 ???

Do góry