my dziś bylismy we 3 na nadprogramowej wizycie, od 3 dni dzieci mają tak zatkane noski że nic poki co nie skutkowało... a do tego młody nagle dostal gorączki ponad 40 st. wiec postanowilam nie czekac i oboje sprawdzic. Na szczeście osłuchowo oboje czyści, małej mam dalej psikac marimarem odciągac do tego euphorbium oraz cebion. U Kamila gorzej bo katar bardziej zalega więc dodatkoo pulneo mucosolvan i mucofluid. Gdyby się im pogoryszło lub by zaczęli kaszleć mamy iść na dyżur jutro(kurat ma nasza lekarka) A ... gorączka może być ojawem początku ospy, bo miał kontakt z dzieckiem niecale 3 tyg. wiec lekarka mowi z jak do kilku dni nei wystąpi wysypka to szukamy dalej, a więc może i Karolci wowczas lapąć.
Poprosiłam przy okazji o zważenie i mała ma 5100
byłam tez kilka dni temu u dermatologa z naczyniaczkami, efekt wizyty taki ze za miesiac kontrola czy nie rosną, skierowanie do chirurga do katowic( juz zapisalam mala) bo od 4 mies. u nas leczą naczyniaczki ponoc. No i wizyta u okulity bo jeden jest na powiece i co prawda nei rosnie na niej... ale moze rosnąć w środku i uciskac oczko wic musze sprawdzic.
Generalnie pocieszyła mnie lekarka że nie sa złe i trzeba obserwowac i działac dalej( o dziwo mnie nie olała czeego się jakos dziwnie spodziewałam) dostalismy tez cepathil na sucha skórkę buźki, mała nie ma żadnej skazy, to poprostu przesuszona skora;p ponoc.. Bogu dzięki!!!!!!!!
Poprosiłam przy okazji o zważenie i mała ma 5100
byłam tez kilka dni temu u dermatologa z naczyniaczkami, efekt wizyty taki ze za miesiac kontrola czy nie rosną, skierowanie do chirurga do katowic( juz zapisalam mala) bo od 4 mies. u nas leczą naczyniaczki ponoc. No i wizyta u okulity bo jeden jest na powiece i co prawda nei rosnie na niej... ale moze rosnąć w środku i uciskac oczko wic musze sprawdzic.
Generalnie pocieszyła mnie lekarka że nie sa złe i trzeba obserwowac i działac dalej( o dziwo mnie nie olała czeego się jakos dziwnie spodziewałam) dostalismy tez cepathil na sucha skórkę buźki, mała nie ma żadnej skazy, to poprostu przesuszona skora;p ponoc.. Bogu dzięki!!!!!!!!