reklama
karola7
Fanka BB :)
Kira - gratulacje dzidzi. BOSHE jakie ty mialaś dokladne USG. my co miesiąc mamy, ale tylko że by zobaczyc bijace serduszko i dzidzie jak sie rusza. Oj jakos sie nie moge przestawic na córcię. A mąż jakos chuba nie do końca wierzy, bo gino biegał z głowicą po brzuszku, żeby coś wypatrzyć między nogami, ale córcia chyba troszke wstydliwa i nie bardzo chciała sie dobrowolnie odsłonić Tak trzymac maleństwo, a co
Aska K
Mama Marcelka:)
Eh dziewczyny, ale macie fajnie. Gratulacja Karola!!!!!! Ale fajnie!! Kira, glowa do gory, Maluch rosnie!! Ja jesczez nic nie wiem na temat plci, ale czuje, ze to chlopak...badanie dopiero 04.10, jak ja wytrzymam? O rany!! I troche sie zaczynam denerwowac, bo nie czuje nadal Dzidzi. Czasmi mi sie wydaje, ze cos czuje, ale chce mocno, porzadnie!!! Niech mnie kopie!!! Przy ostatnim badaniu 06.09 lekarz stwierdzil, ze wzystko w porzadku, Malenstwo rosnie, ale dopki nie poczuje sama...to Boze, mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze...
ASKA K bedzie bedzie dobrze,ja teraz tez slabo czuje,a czasami w ogole,a w srode bylam u gin i bobo sie tak krecilo,ze lekarka sama powiedziala,ze nie widziala nigdy takiego ruchliwego bobasa) a ruchy pierwsze poczulam tydzien temu w srode,wiec zaczynal sie 20 tydzien i gin wyliczyla date porodu na 21 stycznia ;D ;D ;D a wg miesiaczki mam na 2 lutego ,wiec jest duza roznica i zaczynam sie tak zastanawic czy ja tych ruchow sobie nie wmowilam?????
dziewczyny gratuluje dziewczynek!!!!i rosnacych zdrowoch innych bobaskow,
u nas gin powiedziala,ze sie moze zalozyc z nami o szampana,ze nie wytrzymamy do konca ciazy nie znajac plci)narazie nie znamy i nie chcemy)ale mi sie wydaje ,ze chlopczyk : :
dziewczyny gratuluje dziewczynek!!!!i rosnacych zdrowoch innych bobaskow,
u nas gin powiedziala,ze sie moze zalozyc z nami o szampana,ze nie wytrzymamy do konca ciazy nie znajac plci)narazie nie znamy i nie chcemy)ale mi sie wydaje ,ze chlopczyk : :
karola7
Aska spokojnie. Ja ruchy czuje już kilka albo kilkanascie razy dziennie i dosyc wyraźnie, ale no sa to jeszcze solidne, mocne kopniaki, tylko raczje delikatne tak jak pstrykanie z palca. (a to moja 2 ciąża i podobno czuje sie wczesniej niż w 1) Ale wczoraj na USG dzidzia szalała ba brzuszku a ja ją czułam tylko raz jak kopnęła glowicę od USG (tak jakby chciała powiedzieć dosyć podglądania, tu sie rosnie )- więc i tak nie czuję wszytkich ruchów. Głowa do góry
czarnula002
Aktywna w BB
Gratulacjekarola7 córci. Powiedz mi czy na tym usg w Top M bylo cos wiecej widac niz na tymw gabinecie u mazurka? I czy nagral ci na plytke? Musialas miec swoja czy on tam ma plytki? Ja wczoraj poszlam do znajomej do szpitala i ta sprawdzila na ktg puls maluszka. Jest prawidlowy taki jak pisza w ksiazkach. Jak wrocilam do domu i sie polozylam to mala bardzo zaczela kopac. chyba chciala mame uspokoic ze wszystko jest ok .
karola7
Czarnula bylisma na jutrzenki. Ostatnio mówil, żeby do TopMedicalu pójść ok. 22 tygodnia. ale wczoraj juz stwierdził, że jak obejrzal dzidzię teraz to poczekać z TM za 2 miesiące. Ale ja chyba jednak pójde za miesiąc bo juz sie nie moge doczekać tej płytki. No i może sprzet lepszy to potwierdzi że to dziewczynka
czarnula002
Aktywna w BB
Ja juz sie umowilam dTop Medicalu na 24 na 10.30 wiec ci powiem jak bylo. mam nadzieje ze tam juz dokladniej bedzie malenstwo widac.
reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
Kacha i Karola dzieki za wsparcie. mam nadzieje, ze wytrzymam do nastepnej wizyty, ale jak bede miala umierac ze strachu, to najnormalniej na swiecie polece wczesniej.
Pozdrowionka dla wszystkich Mamus i Dzieciatek
Pozdrowionka dla wszystkich Mamus i Dzieciatek