reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

RELACJE PO USG

Dziekuje, Misia
Anian, podaje Ci dokladne namiary
tel: 2444 46 63
Ruda Śląska ul. 1 Maja 339
Zapisy sa telefoniczne, czasami ciezko sie do nich dodzwonic i wiem, ze teraz kiepsko u nich z terminami.
A jesli juz sie wybierzesz, to nie zapomnij poprosiic o obraz w 3d, bo trzeba sie samemu upomniec.

reklama
Kira25 gratulacje cory, ciesze sie bardzo ze wszystko w najlepszym porzadeczku. A co do okolicznosci to mysle, ze kazda z nas na Twoim miejscu by sie wkurzyla, czemu tylko te nasze chopy nie potrafia sie czasami w takich momentach zachowac tylko jeszcze dolewaja oliwy do ognia, ja ze swoim mezem tez sie poklocilam jakies dwa dni temu i do dzis jeszcze troche mnie to trzyma :( Kira mam nadzieje ze u Ciebie atmosfera juz sie oczyscila.

A mój mężuś po tygodniowym powrocie jest cudo kurcze na maksa sie stęskniłam i jakoś tak więź miedzy nami coraz mocniejsza sie robi
wczoraj brzucho całował że ho ho ;) ale niestety sa dni ze wszystko wyprowadza nas z równowagi !

Dzieki dziewczynki jeszcze raz. tez sie ciesze bardzo (mimo wszystko) z tego badania. A najbardziej z tego, ze pani ogladala serduszko malutkiej tak dokladnie, ze az bylam w szoku. Samo serduszko przez jakies 15 min. To jest podobno jakas specjalistka od serduszek naszych malenstw. Bardzo sie ciesze, ze trafilam do niej i ze tak sie skupila na tym ogladaniu.
A temat naszych mezczyzn.... uuuu... temat rzeka...
Moj ma ostatnio kiepskie dni, chyba ma napiecie przedmiesiaczkowe ;-)
Ale spisal sie po powrocie do domu na medal. Dostalam roze i bombonierke i kocham go znowu ;-)

:) :) KIRA GRATULACJE CÓRECZKI :) :) Ja po normalnym usg miałam mieć synka , a po 3d okazalo się że to córa. Również jestem pod wrażeniem techniką i tak dokładnym badaniem to nie to samo co u ginki.

KIRA! moje grtulacje córuni!!!! ;D super ze wszystko dobrze! mam nadzieje ze ja tez bede miala coreczke... ale jeszcze musze poczekac!

tak poczytalam o tym usg 3d i tez chetnie bym sie wybrala ale nie mam pojecia gdzie jest najblizsze??? ??? a moze ktoras wie czy w poznaniu jest? zaczela sie szkola wiec bede tam co 2 tyg.

Kira wielkie gratulacje dziewuszki, bo tak zrozumiałam wyniki usg. A samym usg się nie denerwuj najważniejsze,że  widziałaś niunię zdrową. :)

Kira bardzo gratuluję "KUKUNI" moja mama marzy aby mieć wnuczkę - a ma już dwóch wnuków i zanosi się na trzeciego.
Gosiaf ja jestem z Poznania iz tego co wiem jedno USG 3D jest na Polnej (ale nie świadczą usług prywatnie - tylko ze skierowaniem od lekarza z oddziału) a drugie prywatne na Cienistej w Klinice ale nie wiem ile kosztuje.(www.centrumzdrowiakobiety.pl)
Kobitki kochane, czy któraś z was miała robione USG prenatalne. Jeżeli tak to co dokładnie u dzidzi lekarz sprawdzał.

reklama
Dzięki Agatko!!! a na polnej miałam zajęcia wlaśnie ze szkoły rodzenia :) i może w tym semestrze też będę miała, więc może się czegoś dowiem i coś wykombinuje... ;D

Do góry