reklama
karola7
Fanka BB :)
Misiaq - super zdjęcie. No i jesteś nieźle obeznana w USG jak potrafilaś to wszystko rozszyfrować. GRATULACJE Może i moje potrafisz bo widzimy głównie główkę. No i tak po twoim zdjęciu sie zastanawiam, czy to co dla nas jest pepowiną to nie jest przypadkiem rączka?
hihihihi, taaaak , na pewno jest do mnie podobne, akurat w tym ujęciu mało widać ale jak tak by popatrzyło na was z ukosa to wykapana mamusia ;D
Karola ja tez sie niezle napocilam zeby sobie przyswoic gdzie co jest, bo moja doktor mi wszystko objasniala w gabinecie
Karola ja tez sie niezle napocilam zeby sobie przyswoic gdzie co jest, bo moja doktor mi wszystko objasniala w gabinecie
Aska K
Mama Marcelka:)
misia_q, zdjecie rewelka! Taaaak, ja tez widze pewne podobienstwo do mamusi
Misiu super zdjęcie bedziesz musiała mi powiedziec jak zrobić napis na zdjęciu aby ktoś niepowołany nei skopiował sobie go
Aha a czy lekarz powiedział ci już płeć czy jeszcze za wczesnie?? Pytam bo mam dzisiaj wizyte i jestem bardz ciekawa czy sie juz dowiem co za bajbus
siedzi w brzusiu ;D
Pozdrowionka
Aha a czy lekarz powiedział ci już płeć czy jeszcze za wczesnie?? Pytam bo mam dzisiaj wizyte i jestem bardz ciekawa czy sie juz dowiem co za bajbus
siedzi w brzusiu ;D
Pozdrowionka
KAROLLA biorę sobie zdjęcie usg i go otwieram albo w paint'cie albo photoshopie, w programie paint jest prościej umieścić taki napis bo jest mniej opcji i wiadomo o co chodzi. Kilkam literkę "A" i myszką umieszczam pole tekstowe na obrazku i pisze w nim dowolny tekst, na dole zmieniam kolorki liter. Ważne żeby tło pola tekstowego nie zasłaniało naszego obrazka, dlatego warto kliknąć drugą od góry opcję ( jak jest taki rysunek po lewej kolorowe kwadraciki i figury).
Za wcześnie jeszcze na płeć wg mojej gin. Mówi że nie ma tez pewności czy przy następnym USG będzie juz coś widać. Możliwe że ma słabszy sprzęt bo ja też się zdziwiłam skoro już w 13 tyg mozna zobaczyć a ja w 16 tyg nie wiem...
8) 8) 8)
Za wcześnie jeszcze na płeć wg mojej gin. Mówi że nie ma tez pewności czy przy następnym USG będzie juz coś widać. Możliwe że ma słabszy sprzęt bo ja też się zdziwiłam skoro już w 13 tyg mozna zobaczyć a ja w 16 tyg nie wiem...
8) 8) 8)
reklama