reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

RELACJE PO USG

Ja paznokcie mam cały czas pomalowane moja gin nic mi nie mówiła na temat szkodliwości lakierów
poza tym czułabym dyskomfort bo zawsze malowałam pazurki wiec czemu teraz rezygnować chyba nic złego sie nie
stanie???

reklama
a z porodem to prawda. Do każdego zabiegu trzeba lakier zmyś, że by lekarze widzieli czy paznokcie nie sieniją - bo to źle znaczy. No a poród to nie zabieg, ale kontrolowac pacjetke trzeba

Trzeba znać umiar :) nie dajmy się zwariować!!! ja robiłam lekkie pasemka jakieś dwa miesiące temu i zamierzam powtórzyć pod koniec września :)

hej dziewczyny mialam dzisiaj wykonany test trojkowy,myślałam,że będe już wiedziała czy z moim maleństwem wszystko dobrze(nie ma zespołu Downa).Niestety musze czekać na wynik 2tyg.Gin powiedział tylko ,że jak na 16tydz dzidziuś jest bardzo duży.No i od ostatniej wizyty przytyłam 4kg.Jestem już małą ciężarówką.Zauważyłam też wstrętny celulit na pośladkach.Okropność,nawet nie myśle co będzie póżniej.

Problem w tym ,że ja mam największą ochote na same bomby kaloryczne np.pączki,krówki, czekoladki,batoniki.Owoce i warzywa też chętnie zjadam.Bez przerwy coś bym jadła.Nic więc dziwnego ,że tyje.Musze zacząć sie kontrolować,choć wiem że nie będzie łatwo. >:D

Ja sie bałam najbardziej ataków na słodycze które lubiłam ale w ciąży koniec nic mnie nie ciągnie
jak mam zjeść ciastko to mnie skręca no chyba że gumę rozpuszczalna mambę zaliczymy do słodyczy
to jestem mambożercą ;D
Za to teraz mogę jeśc rybki, i wszystko co kwaśne ale te smaki sa dziwne
ale nie przejmuj się anetko ja także tyję pomimo niejedzenia słodyczy taki urok ciężarówek!!

Ja tez piomimo tego ze mam ciagle ochote na warzywa , owoce, kwasne, ostre to ciagle tyje. A ostatnio mam straszna ochote na wszystkie rzeczy maczne a od tego jak wiadomo sie tyje. Słodycze jak dla mnie moga nie istniec. Ale tez przytylam juz 3 kilo. Oj dziewczyny nie ma czym sie przejmowac w sumie to kiedy bedziemy jesc wszystko na co mamy ochote jak nie wciazy. Ja jem na co mam ochote a po ciąży mam nadzieje ze jakos sie zgubi te pare zbednych kilogramow.

reklama
Do góry