Takie USG to jest po prostu rewelacja!!! Bylismy dzis i wszystko pieknie bylo widac, gin potwierdzil ciaze 7 tydzien, chociaz dokladnie to wyszlo mi 6 tydzien i 2 dzien, ale gin to liczy jako rozpoczety 7. Bylo super, wszystko nam powiedzial , pokazal na monitorku, wydrukowal zdjecie i pogratulowal Termin wg wielkosci dzidziusia mam 20 lutego 2006, wiec moje wczesniejsze samodzielne wyliczenia byly trafne ;D Nastepna wizyta 19 lipca. JESTEM TAKA HAPPY :laugh: :laugh: :laugh:
reklama
Oj tak pieszczoch to on jest a ja rozpuściłam go niesamowicie ;D do tego stopnia, że śpi z nami i nie wiem jak to będzie jak będzie dzidzia mam nadzieję, że sam ucieknie na podłogę.
Moja szwagierka ma 5 miesięczną córcię i on jest taki cielakowaty do niej, ze może mu wszystko zrobić łącznie z wyrywaniem sierści ale niech tylko mała zapiszczy to on od razu ucieka ;D ;D
Moja szwagierka ma 5 miesięczną córcię i on jest taki cielakowaty do niej, ze może mu wszystko zrobić łącznie z wyrywaniem sierści ale niech tylko mała zapiszczy to on od razu ucieka ;D ;D
reklama