reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

RELACJE PO USG

Wiesz co Karola7 też sobie pomyślałam ze to mała musiała jakoś sie poprzesuwac
bo wczoraj wierciła sie niemiłosiernie cały dzień, no i rano brzunio też jest niżej
hmm kurcze od razu lepiej mi sie oddycha bo mam pod piersiami troche miejsca
teraz ;) no nic za tydz USG wiec zobaczymy co ten mały rojber tam wyprawia
mam tylko nadzieje że główkę ma nadal w dół!

reklama
Karolla nie martw sie, dopoki nic nie boli, to jest ok, a juz niedlugo lekarz zobaczy co tam mala kombinuje. U mnie z kolei to czasami mi sie brzuch na lewo przesuwa :) to dopiero wyglada jak sie wieczorem poloze; jezeli maly lezy tak jak na ostatnim usg to znaczy ze mu sie tam pupa wypina a nogami mi daje po zebrach i to zawsze z prawej strony, zlosnik jeden ;D Ale dobrze niech wierzga, niech sie wierca nasze maluchy na zdrowie.

Zmierzyłam sobie rano brzucho bo zrobił sie teraz mega duży na dole no i pięknie
ze 103 cm poszło na 108-109 cm :o :o :o :o boje sie co to bedzie dalej !!!

A mnie od 2 dni jajniki nawalają okropnie cały czas leżę weszłam tu na chwilkę zobaczyć co u was i spadam dalej leżeć. Piotruś kopie niemiłosiernia czyję go nawet i pod żołądkiem i na spojeniu łonowyn - boshe ;D

Tak przeglądałam te nasze strony w poszukiwaniu wagi dzieciaczków, bo chciałam porównać. Ale specjalnie nic nie znalazłam, oprócz córeczki Karolli, która jest troszkę większa i córeczki Karoli7, która jest troszkę mniejsza.
To która z Was mi powie czy 1380 g to dużo czy mało?? (suwaczak chodzi dobrze)

Kachna, moja córcia w 30tyg. po USG ważyała ok. 1300g- gin powiedział, że jest raczej filigranowa i prognozuje na 3100g po urodzeniu. Ale to wszystko jest w normie.
Pozdrawiam

reklama
a oto ogromne jajka mojego kochanego synusia :)
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

klejnoty.jpg

Do góry