reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Raport ciążowy

reklama
Ja dzisiaj miałam bezsenną noc- dostałam takiego skurczu zaczynającego sie gdzieś tak od połowy pleców na brzuch, że nie mogłam się ruszyć. Mąż oczywiście miał nockę. Na szczęście był to taki pojedynczy wypadek (ale trwał bardzo długo) i dzisiaj czuję się już normalnie.

Klementynko daj sobie spokój, ja myślałam że umrę.  ;)
Aha, macie gdzieś na karcie ciaży taki skrót "PS". Jak byłam w szpitalu to miałam PS=0, a teraz PS=2. Co to znaczy??

Klementynko nie przespieszaj..:)
Ja powiedziałam sobie i Jowitce że czekamy do soboty wieczór... bo w niedzielę ma tatus wolne..hihi przynajmniej bedzie miał jak zaczniemy rodzić..
a jutro idę do mojego gina ciekawe co też mi powie na mój katar..:)
Czy są jakieś przeciwskazania do rodzenia z katarem.. mojego chłopa też zaczyna coś brać.. trudno bedziemy udawać że jesteśmy zdrowi :)

ja przyłączam się do klementynki .też chciałabym już coś poczuć bo nic się nie dzieje, przynajmniej eg masz jakieś pojęcie co to za rodzaj bólu bo ja w ogóle.

cammi jak zacznie się poród to chyba nie będę wstrzymywać ze względu na katar ;) chyba że masz mieć wywoływany. Ale też sobie już myślałam jakie byłoby okropne być przeziębionym i rodzić...

reklama
Też tak się właśnie mi wydaje... ale poród porodem można z katarem urodzić nie ? gorzej z malutką żeby mi jej później nie zabrali ze wzglendu na katar..:) głupi katar a tyle wątpliwości..

Do góry