reklama
No podobno wszyscy lekarze przychodzili go obejrzeć i nadziwić się nie mogli, że teściowa też drobnej postury kobita (jak ja) urodziła takiego olbrzyma. Gdzie on się mieścił? A moje "maleństwo" główkę ma tak bardzo nisko a mimo to kopie nóżkami po żebrach czyli też długaśne. :laugh:
przestań mnie straszyć eg bo moja mała też ma główkę na dole a żebra to codziennie musi zaliczyć kopniakami ;D no ale wiem już że też ma długie nogi,ale to akurat po mnie. TYlko że ja miałam w momencie urodzenia się z 50 cm,czyli w normie : hmhm,przekonamy się jak urodzimy
acha, eg dziwi mnie to że wcześniej o tym nie słyszałaś ;D pewnie był spisek rodzinny żeby nic Ci nie mówić bo może bałabys się zajść w ciążę
acha, eg dziwi mnie to że wcześniej o tym nie słyszałaś ;D pewnie był spisek rodzinny żeby nic Ci nie mówić bo może bałabys się zajść w ciążę
Byłam u gina, fenoterol mam brać jeszcze tylko do przyszłego tygodnia. Zwiększył mi dawkę żelaza, bo jednak ta anemia jest zbyt duża. No i najważniejsze, szyjka jest mięciutka ale nie ma jeszcze rozwarcia. Następna wizyta za tydzień, 03.11.
reklama
Podziel się: