reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Raport ciążowy

poprę zdziwienie pychy
szook0bn.png
no ale na szczęscie długość dzidzi nie ma znaczenia przy porodzie,jak już głóka przejdzie to wszystko idzie gładko ;) podobno ;)

reklama
No podobno wszyscy lekarze przychodzili go obejrzeć i nadziwić się nie mogli, że teściowa też drobnej postury kobita (jak ja) urodziła takiego olbrzyma. Gdzie on się mieścił? A moje "maleństwo" ;) główkę ma tak bardzo nisko a mimo to kopie nóżkami po żebrach czyli też długaśne. :laugh:

:) przestań mnie straszyć eg bo moja mała też ma główkę na dole a żebra to codziennie musi zaliczyć kopniakami ;D ;) no ale wiem już że też ma długie nogi,ale to akurat po mnie. TYlko że ja miałam w momencie urodzenia się z 50 cm,czyli w normie ::) hmhm,przekonamy się jak urodzimy :)

acha, eg dziwi mnie to że wcześniej o tym nie słyszałaś ;D pewnie był spisek rodzinny żeby nic Ci nie mówić bo może bałabys się zajść w ciążę :D :D

Powiedziałam dzisiaj mężowi, że zastanowiłabym sie 2 razy gdybym wiedziała wcześniej. ;)
Mam nadzieję, że to się wypośrodkuje bo ja miałam 3200 i 53cm przy urodzeniu.

karolinko fajnie,ze u Ciebei wszystko ok !!!

eg 75 cm ??? :o :o :o długość zadziwiająca (ile Twój mąż ma teraz wzrostu ??? )....bo 4150 g to nie tak źle (mój synek też tyle ważył)...

Byłam u gina, fenoterol mam brać jeszcze tylko do przyszłego tygodnia. Zwiększył mi dawkę żelaza, bo jednak ta anemia jest zbyt duża. No i najważniejsze, szyjka jest mięciutka ale nie ma jeszcze rozwarcia. Następna wizyta za tydzień, 03.11.

eg jak przestaniesz brać ten fenoterol to (jak w tekście słynnej piosenki ;) ) wszystko się może zdarzyć ;D super że wszystkie już jestesmśmy prawie na finiszu :)

Eg ale ten Twój małżonek był dużym dzieckiem, 74 cm to prawie jak trzy miesięczne niemowlę no i waga też niczego sobie, mały słonik ;D
Karolinko dobrze, że już idziesz na L-4 bo jeszcze troszeczkę i urodziłabyś w pracy :laugh:

reklama
Do góry