reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Raport ciążowy

reklama
Karolinko - no 2 tygodnie.. wow to za mało.. kurcze jak ten czas leci...
a gdzie jest Klementynka czyżbym coś przeoczyła.. ale dawno jej nie było.. Chyba zaczeła myć te okna, bo jej to sie najbardziej spieszyło...

jestem jestem, sprzątałam ;D ;D ;D ;D
I NIC!!!!
Ja już chyba nigdy nie urodzę :) najbardziej niepokoi mnie fakt, że z każdym dniem to Maleństwo coraz większe jest, zwłaszcza, że jem teraz wiecej niż mój mąż (=baaaaardzo dużo) -- i kto potem tego słonia urodzi???

No nie, może powinnam jednak...
Głupio mi trochę (sąsiedzi) ale może chociaż w środku...
O! Albo mam taką szafę w przedpokoju, od stóp do głow lustrzana --- cammi, dzięki za natchnienie, pędzę umyć :)

Bo on już jest duży, a ja teraz tyle jem, ze w końcu to słoń będzie ::)

I tak pewno doczekam do przyszłego tygodnia, bo oprócz tego że od 32 tygodnia nisko siedzi, to innych objawów nie mam, ale w piątek mój Małż wyjeżdża na jeden dzień i nie chcę krakać, ale mogę się założyć, że jak się do piątku nie urodzi... to wolę nie myślec co będzie w piątek ;D ;D

reklama
Do góry