ja mam nadzieje, że swoje odchorowałam juz we wrześniu za to nie wiem co myśleć o tych odczuciach w dole brzucha... te kłucia, kiedy rzekomo dzidziuś naciska główką, są coraz częstsze i silniejsze, a czasami czuję go tak nisko, jakby był już prawie na zewnątrz... no i pobolewa mnie podbrzusze, pomyślałam, że to może od pęcherza, ale to są takie typowo "okresowe" bóle dziewczyny, czy to są powody do niepokoju? nie wyobrażam sobie, żeby taki stan miał się utrzymywać jeszcze przez miesiąc...
reklama
justynaj
Fanka BB :)
cześć dziewczyny! dzięki cammi, madziunia, aniam, ithildin,eg
już chciałam pisać, że właśnie niepokoją mnie bóle brzucha, jak przed okresem, a tu patrzę wszystkie o tym samym! ;D
i tak o dziwo dopadło mnie to dopiero dzisiaj (wcześniej trochę, ale tak bardzo tego nie odczuwałam) Dzisiaj to już się pytałam męża, czy ma pełny bak, bo ja chyba będę rodzić niedługo :
ale jeszcze przecież muszę kilka spraw załatwić-po 1:skończyć z tym antybiotykiem
2oprasować ciuszki
3:włożyć ciuszki do komody,która właśnie schnie po malowaniu!
4:skompletować wszystko do torby do szpitala(przez to,że jestem chora nie mogę chodzić na zakupy, a ja to muszę wszystko sama
tak więc lepiej,żeby się "to" teraz nie zaczęło ;D
A poza tym dziewczyny, chodzę jak żółw, wszystko 3 razy wolniej robię (dzisiaj to już naprawdę wolno) a mąż ma ze mną przerąbane szczególnie w nocy, bo dziś np. rozrywała mnie energia i skakałam po łóżku, potem czytałam książkę, nie mówiąc, że co 5 min. jestem w toalecie.Nawet pies na mnie dziwnie patrzy... ;D : 8)
już chciałam pisać, że właśnie niepokoją mnie bóle brzucha, jak przed okresem, a tu patrzę wszystkie o tym samym! ;D
i tak o dziwo dopadło mnie to dopiero dzisiaj (wcześniej trochę, ale tak bardzo tego nie odczuwałam) Dzisiaj to już się pytałam męża, czy ma pełny bak, bo ja chyba będę rodzić niedługo :
ale jeszcze przecież muszę kilka spraw załatwić-po 1:skończyć z tym antybiotykiem
2oprasować ciuszki
3:włożyć ciuszki do komody,która właśnie schnie po malowaniu!
4:skompletować wszystko do torby do szpitala(przez to,że jestem chora nie mogę chodzić na zakupy, a ja to muszę wszystko sama
tak więc lepiej,żeby się "to" teraz nie zaczęło ;D
A poza tym dziewczyny, chodzę jak żółw, wszystko 3 razy wolniej robię (dzisiaj to już naprawdę wolno) a mąż ma ze mną przerąbane szczególnie w nocy, bo dziś np. rozrywała mnie energia i skakałam po łóżku, potem czytałam książkę, nie mówiąc, że co 5 min. jestem w toalecie.Nawet pies na mnie dziwnie patrzy... ;D : 8)
Anulka59
Fanka BB :)
Ja też mogę dopisać się do klubu pobolewających brzuszków ale obawiam się że po tak długim okresie brania fenoterolu raczej szybko nie urodzę-raczej po terminie niż przed.Zona mojego kuzyna urodziła tydzień po odstawieniu leków ale ona brała tylko przez miesiąc.
Zaba
Zaangażowana w BB
A ja mam pytanie odnosnie jedzenia, brzuszek za bardzo nie boli ale od paru dni jestem wsciekle glodna, co skoncze jesc to za chwile ssie mnie okrotnie, dzis w nocy doszlo do tego ze wstalam o 5 rano (!!!!) by szabrowac w lodowce czego nigdy wczesniej nie robilam w zyciu!! Ale czulam ze jak nie zjem to juz w zyciu nie zasne.... hm... jak tak dalej pojdzie do przez pozostale tygodnie przybiore forme kuli Czy ktoras z Was tez tak je? Ratunku!
reklama
ja np. teraz byłam chora i w zasadzie wtedy zwykle nie masz na nic ochoty ani apetytu.. zwłaszcza że nie mam smaku.. już od kilku dni boję się że już nie wróci...hihi..
ale wracajac jadłam jak zwykle .. poprostu potrzebujemy to jemy..jedz i nie przejmuj się..ja tak robię..
ale wracajac jadłam jak zwykle .. poprostu potrzebujemy to jemy..jedz i nie przejmuj się..ja tak robię..
Podziel się: