reklama
klementynka
Fanka BB :)
Justynko - będzie dobrze, trzymam kciuki
Zaba
Zaangażowana w BB
Trzymaj sie Justynaj, musi byc dobrze, Maluszek ma juz wszystko co potrzeba rozwiniete a i On cierpi jak Ty jestes chora, mniej wypoczynku, mniej tlenu dla Niego wiec trzeba Wam obojgu pomoc, w koncu lekarz wie co robi a Ty jestes juz na 'wylocie' lada dzien moze sie wszystko zaczac, byle sie nie dawac zlym myslom, nos do gory!!!!!!!! :
justynaj
Fanka BB :)
dzięki dziewczyny, Wasze życzenia powrotu do zdrowia spełniły się!!!
antybiotyk zaczął działać i czuję się dużo, dużo lepiej!!! ;D 8)
gardło boli już dużo mniej, ale najważniejsze, że naprawdę nabrałam sił, dziś cały dzień już biegałam i sprzątałam, bo ciągle coś jest do roboty, jak się siedzi w domu :
na szczęście mam cieplusio w domu, nie wychodzę na dwór (choć pogoda tak kusi) i myślę, że do soboty będzie już ok.
jutro zrobię zdjęcie pokoiku dzidzi i wstawię, ciekawe, czy się Wam spodoba...
dzięki Wszystkim za wsparcie duchowe 8)
antybiotyk zaczął działać i czuję się dużo, dużo lepiej!!! ;D 8)
gardło boli już dużo mniej, ale najważniejsze, że naprawdę nabrałam sił, dziś cały dzień już biegałam i sprzątałam, bo ciągle coś jest do roboty, jak się siedzi w domu :
na szczęście mam cieplusio w domu, nie wychodzę na dwór (choć pogoda tak kusi) i myślę, że do soboty będzie już ok.
jutro zrobię zdjęcie pokoiku dzidzi i wstawię, ciekawe, czy się Wam spodoba...
dzięki Wszystkim za wsparcie duchowe 8)
reklama
czesc dziewczynki !!!
justynko cieszę się ,ze juz poprawiło Ci sie samopoczucie i wracasz do zdrowia czekamy na zdjęcia...
z kolei u mnie przez ostatnie dwa dni było źle (strasznie bolała mnie głowa i oczy w ogóle nie za bardzo mogłam cokolwiek robić, nie mówiąc już o siedzeniu przy komputerze ), myślę, że był to początek jakiegoś chorubska, ale brałam różne homeopatyczne leki i trochę mi przeszło i dzisiaj jest znacznie lepiej
justynko cieszę się ,ze juz poprawiło Ci sie samopoczucie i wracasz do zdrowia czekamy na zdjęcia...
z kolei u mnie przez ostatnie dwa dni było źle (strasznie bolała mnie głowa i oczy w ogóle nie za bardzo mogłam cokolwiek robić, nie mówiąc już o siedzeniu przy komputerze ), myślę, że był to początek jakiegoś chorubska, ale brałam różne homeopatyczne leki i trochę mi przeszło i dzisiaj jest znacznie lepiej
Podziel się: