reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Raport ciążowy

reklama
Trzymaj sie Justynaj, musi byc dobrze, Maluszek ma juz wszystko co potrzeba rozwiniete a i On cierpi jak Ty jestes chora, mniej wypoczynku, mniej tlenu dla Niego wiec trzeba Wam obojgu pomoc, w koncu lekarz wie co robi a Ty jestes juz na 'wylocie' lada dzien moze sie wszystko zaczac, byle sie nie dawac zlym myslom, nos do gory!!!!!!!! ::)

dzięki dziewczyny, Wasze życzenia powrotu do zdrowia spełniły się!!!
antybiotyk zaczął działać i czuję się dużo, dużo lepiej!!! ;D :) 8)
gardło boli już dużo mniej, ale najważniejsze, że naprawdę nabrałam sił, dziś cały dzień już biegałam i sprzątałam, bo ciągle coś jest do roboty, jak się siedzi w domu ::)
na szczęście mam cieplusio w domu, nie wychodzę na dwór (choć pogoda tak kusi) i myślę, że do soboty będzie już ok.

jutro zrobię zdjęcie pokoiku dzidzi i wstawię, ciekawe, czy się Wam spodoba... ;)

dzięki Wszystkim za wsparcie duchowe 8)

justyna, dobrze, że samopoczucie już lepsze :)

a ja się wczoraj czułam jakbym miała dostać okres... czy to coś znaczy, czy tak już będzie przez cały miesiąc...?

ja tez umierałam od soboty na jakies cholerne przeziębienie... strasznie długo nie chciało mi się poprawić.. dopiero dzisiaj.. trochę lepiej.. ale straciłam węch :) mam nadzieje ze nie na zawse co? hihi..

reklama
czesc dziewczynki !!!

justynko cieszę się ,ze juz poprawiło Ci sie samopoczucie i wracasz do zdrowia :)  czekamy na zdjęcia... :D

z kolei u mnie przez ostatnie dwa dni było źle (strasznie bolała mnie głowa i oczy w ogóle nie za bardzo mogłam cokolwiek robić, nie mówiąc już o siedzeniu przy komputerze  :( ), myślę, że był to początek jakiegoś chorubska, ale brałam różne homeopatyczne leki i trochę mi przeszło i dzisiaj jest znacznie lepiej  :)

Do góry