reklama
Pycha
mama Mai i Marty
Chciałabym sie poradzić, bo od kilku dni mam bóle w dole brzucha, tak jak przed okresem, nie są to mocne bóle i krótko trwaja oraz czasami czuję takie jakby kłucie w pochwie, najczęściej przy chodzeniu. Nie wiem co robić, czy dzwonic z tym do lekarza, czy czekac na wizyte, która mam 13 października. Moze na tym etapie ciąży jest to normalne????
Ja też miewam takie kłucia, tylko że u mnie niestety to nie główką dzidzia naciska... A jeżeli już o tym mowa, to chyba czas najwyższy, żeby się maluch wreszcie obrócił, prawda...? Podobno niektóre czekają z tym do samego końca, dlatego jeszcze w panikę nie wpadam ale wolałabym mieć już jasność sytuacji... Jutro wizyta i usg, zobaczymy jaką tam sobie pozycję przybrał, choć na moje oko cały czas jest albo nózkami do dołu, albo zupełnie poziomo...
Pycha
mama Mai i Marty
Dzięki dziewczyny, uspokiłyście mnie, bo dzis do tego wszystkiego strasznie słabo sie czuję i w dzien przespałam 3 godziny.
justynaj
Fanka BB :)
a mnie jak czasami kopnie gdzieś po prawej stronie (mam wrażenie,że to jajnik, albo moczowód) to aż krzyknę z bólu, atki to potworny ból
czasem boli mnie też brzuch jak przed okresem, ale za chwilę przestaje
poza tym też mam wrażenie, że dzidzia nie tak obrócona, choć do tej pory była grzeczna
jutro u pani doktor się okaże...
czasem boli mnie też brzuch jak przed okresem, ale za chwilę przestaje
poza tym też mam wrażenie, że dzidzia nie tak obrócona, choć do tej pory była grzeczna
jutro u pani doktor się okaże...
reklama
ithildin ja miałam podobnie,byłam na jednym usg to mała leżała pupką w dół i dwa tyg później na drugim usg okazało się że leży już główką w dół a byłam pewna na 100% że dalej pupką w dół bo kopała mnie w taki sposób że myślałam że to niemożliwe żeby leżała główką w dół ;D a jednak : (kurcze ale namieszałam )
Podziel się: