reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Raport ciążowy

Kalinko, przed ciążą miałam 46kg więc już jestem 9 na plusie.
Ja też sobie nie wyobrażam siłowni, wystarczeć mi musiała joga i te ćwiczenia których się nauczyłam w SR. Ale teraz to już kredki, łóżeczko od rana do wieczora, najwyżej mogę się pokulać  :laugh:
Karolinna pewnie z mojej dzidzi większy obżartuch, że mi aż anemię zafundowała  :laugh:
A propo jak są ustawione Wasze maluszki, bo mój już do porodu- główką w dół.

reklama
moja dzidzia leży dalej miednicowo,co doskonale wyczuwam kopniakami :) ale ponoc do 36 tyg moze sie obrócić ,wiec jeszcze masa czasu ;) ze 4-5 tyg

Mój już łebkiem na dół - i chyba wielki ma ten łepek, bo mi strasznie ciasno.. tam na dole.. ;D

BTWJak się pisze: łepek czy łebek??

klementynko chyba jednak "łepek"... :) tak mi się wydaje

siłownia w czasie ciąży ??? to chyba przegięcie, no ale na pewno Panie mają zestaw ćwiczeń dla ciężarnych... :laugh: ja w każdym bądź razie na pewno nie dałabym rady...

mój dzidziulek ułożony jest pośladkowo..co również odczuwam dość wyraźnie :)

Ja tez Klementynko bym juz chciała miec mojego bejbika, bo strasznie mi ostatnio dokucza.
Boli mnie pod prawym żebrem nie wiem czy on mi nie uciska czasmi na wątrobę ::)
A jeszcze 2 m-ce do końca.

Pycha jeszcze tu nie zaglądała dziś a ja mam do niej pytanie. Chodzi mi o to świadczenie rehabilitacyjne bo 28 września kończy mi się chorobowe ale mam na miesiąc przyznane świadczenie reh. Teraz niewiem czy zwolnienie przynieść tylko do 28.09 czy za ten miesiąc rehabilitacyjnego też ? Dzwoniłam do ZUSu ale pani była tak zakręcona, że mówiła raz tak a za chwilę inaczej. Sama już niewiem co zrobić, jak coś wiecie to będę wdzięczna za uświadomienie mnie. ;)

reklama
Jak masz przyznane świadczenie to od tego dnia już nie dostaniesz L-4. Ja mam zwolnienie do 27.09 (właściwie ostatnio wypisał mi do 26.09 więc będę musiała iść jeszcze po ten jeden dzień :)). No a potem 2 miesiące świadczenia.

Do góry