reklama
Pycha
mama Mai i Marty
Empolan ja równiez gratuluję synusia!!!
Miałam robione w szpitalu USG w 31tyg. i 4 dniu a wymiary odpowiadały 33 tyg. A jak się zapytałam ile mały waży to wredy pan doktor powiedział " tyle ile powinien" i tak go męczyłam, że od niechcenia powiedział, że 1450 a na koniec "tyle ile powinien". Co za gbur
Nie chciałabym trafić na niego podczas porodu. I gdzie tu prawa pacjenta do informacji?
Nie chciałabym trafić na niego podczas porodu. I gdzie tu prawa pacjenta do informacji?
beatko kurcze,alebo Ty masz małą dzidzię w brzuszku albo ja mam dużą ;D bo moja mała ważyła dokładnie tyle samo w 29 tyg ! a lekarz to naprawdę...co on myśli że łaskę Ci robi?od tego jest żeby wszystko mówić!
klementynka
Fanka BB :)
empolan - gratulacje
Kamilek już dopisany
Kamilek już dopisany
Anulka59
Fanka BB :)
Jak na raport ciążowy przystało piszę że od ostatniej wizyty na pllusie 0,5kg(od początku ciąży 10kg) mały główką w dół wymiary prawidłowe jak w 31tyg ciąży byc powinny waga 1900gr tylko że znów usłyszałam że mam lezec bo ten mały łobuziaczek jest niziutko i chce juz na tę stronę brzusia.Skierowanie na badania dostałam więc co w nich wyszło to napisze za 2tyg.Empolan trochę późno ale tez cie witam.
reklama
Podziel się: