reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Raport ciążowy

reklama
Miałam robione w szpitalu USG w 31tyg. i 4 dniu a wymiary odpowiadały 33 tyg. A jak się zapytałam ile mały waży to wredy pan doktor powiedział " tyle ile powinien" i tak go męczyłam, że od niechcenia powiedział, że 1450 a na koniec "tyle ile powinien". Co za gbur
Nie chciałabym trafić na niego podczas porodu. I gdzie tu prawa pacjenta do informacji?

beatko to faktycznie trafiłaś na "super sympatycznego" lekarza :( rozumiem, ze USG robiłaś w szpitalu, w którym będziesz rodzić, więc w takim razie nie życzę żebyś na niego trafiła....

beatko kurcze,alebo Ty masz małą dzidzię w brzuszku albo ja mam dużą ;D bo moja mała ważyła dokładnie tyle samo w 29 tyg ! a lekarz to naprawdę...co on myśli że łaskę Ci robi?od tego jest żeby wszystko mówić!

Jak na raport ciążowy przystało piszę że od ostatniej wizyty na pllusie 0,5kg(od początku ciąży 10kg) mały główką w dół wymiary prawidłowe jak w 31tyg ciąży byc powinny waga 1900gr tylko że znów usłyszałam że mam lezec bo ten mały łobuziaczek jest niziutko i chce juz na tę stronę brzusia.Skierowanie na badania dostałam więc co w nich wyszło to napisze za 2tyg.Empolan trochę późno ale tez cie witam.

hmmmmm jestem tu nowa,ale z tego co wyczytałam to ja rzeczywiście słoniątko noszę w sobie,bo moj maly w 31 tygodniu wazyl 2500,az strach mysle jaki bedzie wielki kiedy nadejdzie ten czas  :)

reklama
Do góry