reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Raport ciążowy

pycha bardzo się cieszę, że u Ciebie i dzidzi wszystko ok!!

z tym ciśnieniem przed każda wizytą to już gdzieś pisałyśmy, że wszystkie mamy podwyższone....tzw. syndrom lekarza, ja z reguły mam niskie ciśnienie, a jak idę na wizytę to właśnie w granicach 135/80...zawsze się denerwuję...  ;)

justyna - święte słowa, najważniejsze to się wyspać...ja dzisiaj spałam od 2-ej w nocy do 7.30 i jestem po prostu nieprzytomna i jeszcze mam tyle zajęć,ze chyba nie uda mi się pospać w ciągu dnia, buuuuuuuuuuuu

JA też nienawidzę chodzić po sklepach z ciuchami...bo się strasznie wkurzam  ;D

reklama
Ja spię średnio 8 godzin i czuje sie super, bo jak juz za długo spię to taka jakas zmulona jestem, a jak za krótko to wiadomo, nieprzytomna.

A do sklepów z ciuchami, to ja juz raczej nie wchodzę.

ja się kładę koło 24 i śpię do 9 -10 i budzę się nieprzytomna,ciekawe jak wrócę do pracy to jak się zmuszę do wczesnego wstawania ??? podziwiam mojego męża że wstaje sobie koło 6 i nie narzeka.

Hej! Wróciłam z USG. Będzie chłopak, nie będzie Emilki :) Płeć nie pozostawia wątpliwości, wszystko było widać baaaaaardzo dokładnie. Waży 1400 g, serduszko OK, wszystko inne też. Rączkę miał zaciśniętą w piąstkę, buźkę było widać, ach. Jestem pod wrażeniem. Wygląda mi na małego Kamilka :laugh: i chyba tak zostanie, mąż imię zaakceptował w ciągu sekundy.

gratuluję chłopczyka
mylove20ys.gif

Hej, zróbmy statystykę, ile synków na wątku? Ja tez będe mieć synka, kto jeszcze? Ale mój grubszy ;D w 30 tygodniu było 1, 75, teraz chyba ze dwa najmniej, brzuch jak balonik. Wygląda mi na Jonatana i chyba tak zostanie. Kupiłam mu śliiiczne skarpetki w motylki...a co...jak sie ma 3 chłopców, to trzeba sie pocieszać...starszy tylko czarne i moro nosi ( 11 lat) średni tylko niebieskie i granatowe a ten nie ma nic do gadania. Będzie nosił skarpetki w motylki! A mężowi to kupiłam slipki z króliczym ogonkiem z tyłu
;D ;D ;D

Dziękuję, dziękuję, dziewczyny :laugh:

Policzyłam wg listy obecności i mamy na razie 16 chłopaków i 9 dziewczynek, ale aż 13 jest niewiadomych, więc jeszcze wszystko może się zdarzyć ;)

Kalina, ale duży ten Twój mały :o

reklama
Do góry