reklama
Ja dziś byłam u lekarza w sumie wszystko w porządku choc stwierdził że główka jest juz nisko.. ale spoko chyba nie jest źle bo nawet nie chciał dać mi zwolnienia dopiero jak sie zaczęłam prosic.. bo źle się czuje z powodu tego przeziebienia..no w każdym razie jesteśmy na plusie 9,5 kg to nie jest źle...dostałam tu różne takie wyliczenia ale nic z tego nie rozumiem wiem tylko że główka ma 80 mm całkiem sporo.. duża ta nasz malutka no i pan gin potwierdził płeć Jowitki choć w pewnym momencie powiedział "no pokaż się chłopie." ale mnie chciał zrobić w bambuko...hihi.. .
klementynka
Fanka BB :)
cammi pisze:wiem tylko że główka ma 80 mm całkiem sporo.. duża ta nasz malutka
80 mm czego? w obwodzie? czy jak?
ja się umówiłam na usg na 10 września dopiero,ale będę próbowała wcisnąć się tam wcześniej,jak ktoś zrezygnuje z wizyty,muszę zadzwonić do tej babki i ją o to poprosić sama powiedziała że takie usg,gdzie chce się popatrzeć na maluszka to najlepiej między 20-24 tyg,a ja już jestem w 25 .
Jestem po kolejnej wizycie. + 9 kg na plusie : Pani doktor nic nie mówiła, ale to stanowczo za dużo przy moim wzroście... Miałam nadzieję, że przez całą ciążę tyle przytyję Czuję się nadal doskonale, serducho dziecka biło bardzo mocno, kopniaki są już bardzo konkretne. od końca września idę na zwolnienie, już rozmawiałam z panią dr. 19 września przychodzi dziewczyna, którą muszę przyuczyć i która mnie zastąpi.
Mam też wyniki posiewu - dobra wiadomość to taka, że wyszła już tylko jedna bakteria - E.Coli. Druga została wytłuczona. Będę teraz brała Zinnat i globulki Palin, mąż amoksycyklinę, mam nadzieję, że tym razem uda sie cholerstwo wybić do końca.
Mam też wyniki posiewu - dobra wiadomość to taka, że wyszła już tylko jedna bakteria - E.Coli. Druga została wytłuczona. Będę teraz brała Zinnat i globulki Palin, mąż amoksycyklinę, mam nadzieję, że tym razem uda sie cholerstwo wybić do końca.
reklama
Podziel się: