reklama
Ja po urodzinah mojej mamy wolałam się na razie nie ważyć Chociaż pewnie i tak wybiegałam większość obsługując prawie 30 gości. Wizytę mam w czwartek, dopiero wtedy wejdę na wagę. Chyba dostanę w tym tygodniu skierowanie na szczepienie (przeciwciała w konflikcie krwi). Ostatnio gin mówił mi, że pierwszą szczepionkę bierze się właśnie ok. 26 tygodnia, muszę mu przypomnieć.
klementynka
Fanka BB :)
eg, a dziś Wasza studniówka! Wszystkiego najlepszego!!
eg teraz bierzesz te szczepionki ale one chyba przydadzą się w drugiej ciąży,prawda?tak sobie o tym czytałam jakiś czas temu.Dobrze że nie jest to juz przyczyną małej liczby dzieci w małżeństwie, tylko że można przeciwdziałać.
Dziękuję Klementynko !
Karolinnko faktyczni powinno to pomóc przy drugiej ciąży, żeby konfliktu nie było, chociaż czasami zdaża sie, że już podczas pierwszej ciąży organizm matki wytwarza przeciwciała niebezpieczne dla malucha, ale to się dzieje rzadko.
Karolinnko faktyczni powinno to pomóc przy drugiej ciąży, żeby konfliktu nie było, chociaż czasami zdaża sie, że już podczas pierwszej ciąży organizm matki wytwarza przeciwciała niebezpieczne dla malucha, ale to się dzieje rzadko.
wczorajsza wizyta u gina...
moje ciśnienie 140/80 (super wyniki albo mam 100/60 albo 140/80 takie skrajności )
moja waga + 3,5 kg (czyli już z 11 kg na plusie,aaa!!! miesiąc temu przez 2 tyg przytyłam 0,5 kg
a potem po 3 tyg aż 3,5,a bardzo się nie objadałam,hm)
tętno maleństwa 150 /min
i żadnych rozwarć ani skróconych szyjek,super
moje ciśnienie 140/80 (super wyniki albo mam 100/60 albo 140/80 takie skrajności )
moja waga + 3,5 kg (czyli już z 11 kg na plusie,aaa!!! miesiąc temu przez 2 tyg przytyłam 0,5 kg
a potem po 3 tyg aż 3,5,a bardzo się nie objadałam,hm)
tętno maleństwa 150 /min
i żadnych rozwarć ani skróconych szyjek,super
klementynka
Fanka BB :)
karolinna - super
Nie ma to jak zadowolona Mamusia
Ja mam zawsze 110/60 tętno.
Nie ma to jak zadowolona Mamusia
Ja mam zawsze 110/60 tętno.
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
Ja sie zawsze przed wizyta strasznie denerwuję i moje ostatnie tętno: 150/75
Karolinna nie martw się wagą u mnie tez +11kg. I oby każda wizyta była tak pomyslna!!!
Karolinna nie martw się wagą u mnie tez +11kg. I oby każda wizyta była tak pomyslna!!!
Podziel się: