reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Raport ciążowy

reklama
Teraz to dopiero zaczniemy przybierać na wadze bo nasze maluszki dotąd takie chudziutkie zaczynają właśnie nabierać tłuszczyku :)

Ja po urodzinah mojej mamy wolałam się na razie nie ważyć :) Chociaż pewnie i tak wybiegałam większość obsługując prawie 30 gości. Wizytę mam w czwartek, dopiero wtedy wejdę na wagę. Chyba dostanę w tym tygodniu skierowanie na szczepienie (przeciwciała w konflikcie krwi). Ostatnio gin mówił mi, że pierwszą szczepionkę bierze się właśnie ok. 26 tygodnia, muszę mu przypomnieć.

eg teraz bierzesz te szczepionki ale one chyba przydadzą się w drugiej ciąży,prawda?tak sobie o tym czytałam jakiś czas temu.Dobrze że nie jest to juz przyczyną małej liczby dzieci w małżeństwie, tylko że można przeciwdziałać.

Dziękuję Klementynko !

170qb.gif

Karolinnko faktyczni powinno to pomóc przy drugiej ciąży, żeby konfliktu nie było, chociaż czasami zdaża sie, że już podczas pierwszej ciąży organizm matki wytwarza przeciwciała niebezpieczne dla malucha, ale to się dzieje rzadko.

wczorajsza wizyta u gina...

moje ciśnienie 140/80 (super wyniki albo mam 100/60 albo 140/80 takie skrajności :) )

moja waga + 3,5 kg (czyli już z 11 kg na plusie,aaa!!! ;) miesiąc temu przez 2 tyg przytyłam 0,5 kg
a potem po 3 tyg aż 3,5,a bardzo się nie objadałam,hm)

tętno maleństwa 150 /min

i żadnych rozwarć ani skróconych szyjek,super :)

reklama
Do góry