wiesz co Elusia ja też często chodziłam siusiać i powiedziałam to ginekolog,to kazała mi zrobić badania jak tam z moczem,czy nie ma jakiejś infekcji ale przepisała mi leki,nie pamiętam za bardzo ale chyba urosept i wyniki potem wyszły w miarę. a no-spę sama biorę,ale to chyba wszystkie zagrożone ciąże też biorą na rozluznienie tych naszych mięśni
reklama
Witajcie dziewczyny !!!
Wypoczęłam z dala od komputera i telewizji ale się za wami stęskniłam przez ten tydzień :laugh:
Na razie nie jestem jeszcze na bieżąco ale staram się nadrobić zaległośći.
Dzisiaj byłam z rana na badaniach i piłam wstrętną glukozę ochyda brrrrrrr !!!! i wynudzilam sie jak nigdy przez godzine siedząc w przychadni
Wypoczęłam z dala od komputera i telewizji ale się za wami stęskniłam przez ten tydzień :laugh:
Na razie nie jestem jeszcze na bieżąco ale staram się nadrobić zaległośći.
Dzisiaj byłam z rana na badaniach i piłam wstrętną glukozę ochyda brrrrrrr !!!! i wynudzilam sie jak nigdy przez godzine siedząc w przychadni
co do tego że boli, to od początku ciąży(nawet wcześniej) mam coś z lewym jajnikiem(wkurza mnie że gina jakoś wcześniej nie zbadała mnie na tyle żeby to znaleźć,dopiero usg w 6 tyg),i wraz z rośnięciem ciąży boli coraz bardziej,pewnie przez to że małe rosnie i uciska,normalnie po lewej stronie brzucha coś mnie rwie,nawet nie mogę się swobodnie obracać na łóżku,jak mówię o tym ginie to nawet tego nie komentuje ,ale mam nadzieję że wszystko będzie ok.
elusia na problemy z nerkami a w szczególności zastoje mnie osobiście ordynator kazał pić wodę Jana. Kupisz to w każdej aptece czy w ziołowym. Za 5l ok 13-14zł. Pomaga i to bardzo. Od czasu jak w czerwcu wylądowałam z tym w szpitalu do teraz nie mam już żadnych bóli.
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
W sobote byłam na wizycie. Z maluszkiem wszystko oki, tylko szyjka mi sie skróciła, bardzo mało, ale musze zapobiegawczo bardziej sie oszczędzać i mniej chodzić.
Jedyne co mnie martwi to to ile przytyłam przez ostatni miesiąc, nawet nie będe tu pisać, bo mnie to przeraża.
Ale cieszę się, bo maluszek coraz częściej i mocniej bryka w moim brzuszku.
No i dostałam skierowanie na glukozę. Ale pójdę dopiero pod koniec sierpnia.
Jedyne co mnie martwi to to ile przytyłam przez ostatni miesiąc, nawet nie będe tu pisać, bo mnie to przeraża.
Koniec z czekoladą!!!!
Ale cieszę się, bo maluszek coraz częściej i mocniej bryka w moim brzuszku.
No i dostałam skierowanie na glukozę. Ale pójdę dopiero pod koniec sierpnia.
Podziel się: