reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ram tam tam - ząbki mam.

reklama
A my się doczekaliśmy pierwszego zęba. Teraz nasz gryzoń ma już czym gryźć i czym się chwalić, kogo tylko zobaczy to otwiera pyszczek i palcem pokazuje, że coś tu dziwnego jest.

U nas tez kolejne dwa zabki.... mamy juz dwie dolne jedynki i od wczoraj prawa gorna jedynke i dwojke:) to dletego przez ostatnie dni tak zawziecie wszystko gryzie:)

Gratuluje pierwszych oraz kolejnych zabkow!!!!!!.

U nas jak pisalam ostatnio wyszla jedynka gorna i jakies 3-4 dni temu wyszla nastepna wiec juz mamy 4 zabki !!!
Straszne jest to ze sie niunius meczy strasznie bo widac ze ida mu jeszcze dwojeczki gorne i kly. Na wyrostku pod dziaslem dokladnie widac wypuklosci tych zabkow wiec wspolczuje mu bo musi to bolec , nie dosc ze wszystkie naraz ale kly bo one sa najgorsze.

A u nas jak poleciało to hurtem: najpierw dwójka górna prawa, potem jedynka górna lewa, na dole wyczułam też lewą czwórkę, a dzisiaj przy wygłupach dojrzałam jedynkę górną prawą :) A wszystko w zaledwie 2-3 tygodnie.. Normalnie szok!! Ale to tłumaczy pakowanie z wściekłością wszystkiego do paszczy, gorsze nocki i ciągłe marudzenie, najlepiej na rękach u mamy ;) Teraz jeszcze poczekamy, aż ząbale podrosną i może będzie trochę spokoju :)

reklama
A u nas jak poleciało to hurtem: najpierw dwójka górna prawa, potem jedynka górna lewa, na dole wyczułam też lewą czwórkę, a dzisiaj przy wygłupach dojrzałam jedynkę górną prawą :) A wszystko w zaledwie 2-3 tygodnie.. Normalnie szok!! Ale to tłumaczy pakowanie z wściekłością wszystkiego do paszczy, gorsze nocki i ciągłe marudzenie, najlepiej na rękach u mamy ;) Teraz jeszcze poczekamy, aż ząbale podrosną i może będzie trochę spokoju :)

No to Jasiek dał czaduuuu:-D:-D