reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ram tam tam - ząbki mam.

reklama
Fifronka ja już dziąsełka małemu czyściłam za nim ząbki wyszły mam taka silikonową nakładkę na palec i wodą przegotowaną mu czyszczę ale są też pasty dla dzieci i niemowląt bez fluoru :)

Gratulacje nowych zabkow!

My tez nadal na etapie czekania:)

Fifi - ja mam specjalna paste do dzisel i zabkow, czasami uda mi sie czyscic gazikiem a czasami szczoteczka dla niemowlat, ale Jasiek strasznie tego nie lubi i zawsze jest walka:( Taki maly Shrek z niego.

Mój Kacperek uwielbia jak mu czyszcze szczoteczką :) siedzi z otwartą buzią i się delektuje hehe :) Metroseksualny ten mój synuś hehehehehe :-D Muszę się właśnie w taką pastę zaopatrzyć :)

Gratulujemy nowych ząbków!!!!!!!!!!

My myjemy ząbki rano pastą bez fluoru z jakimiś enzymami, a wieczorem z fluorem (tak kazała koleżanka dentystka, żeby ociupinkę wycisnąć na szczoteczkę i taka ilość nie zaszkodzi - i jak widać nie szkodzi, bo ząbki myjemy tak już chyba ze 2 mies.)

reklama