reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ram tam tam - ząbki mam.

reklama
A my się doczekaliśmy pierwszego zęba. Teraz nasz gryzoń ma już czym gryźć i czym się chwalić, kogo tylko zobaczy to otwiera pyszczek i palcem pokazuje, że coś tu dziwnego jest.

U nas tez kolejne dwa zabki.... mamy juz dwie dolne jedynki i od wczoraj prawa gorna jedynke i dwojke:) to dletego przez ostatnie dni tak zawziecie wszystko gryzie:)

Gratuluje pierwszych oraz kolejnych zabkow!!!!!!.

U nas jak pisalam ostatnio wyszla jedynka gorna i jakies 3-4 dni temu wyszla nastepna wiec juz mamy 4 zabki !!!
Straszne jest to ze sie niunius meczy strasznie bo widac ze ida mu jeszcze dwojeczki gorne i kly. Na wyrostku pod dziaslem dokladnie widac wypuklosci tych zabkow wiec wspolczuje mu bo musi to bolec , nie dosc ze wszystkie naraz ale kly bo one sa najgorsze.

A u nas jak poleciało to hurtem: najpierw dwójka górna prawa, potem jedynka górna lewa, na dole wyczułam też lewą czwórkę, a dzisiaj przy wygłupach dojrzałam jedynkę górną prawą :) A wszystko w zaledwie 2-3 tygodnie.. Normalnie szok!! Ale to tłumaczy pakowanie z wściekłością wszystkiego do paszczy, gorsze nocki i ciągłe marudzenie, najlepiej na rękach u mamy ;) Teraz jeszcze poczekamy, aż ząbale podrosną i może będzie trochę spokoju :)

reklama
A u nas jak poleciało to hurtem: najpierw dwójka górna prawa, potem jedynka górna lewa, na dole wyczułam też lewą czwórkę, a dzisiaj przy wygłupach dojrzałam jedynkę górną prawą :) A wszystko w zaledwie 2-3 tygodnie.. Normalnie szok!! Ale to tłumaczy pakowanie z wściekłością wszystkiego do paszczy, gorsze nocki i ciągłe marudzenie, najlepiej na rękach u mamy ;) Teraz jeszcze poczekamy, aż ząbale podrosną i może będzie trochę spokoju :)

No to Jasiek dał czaduuuu:-D:-D

Do góry