reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ram tam tam - ząbki mam.

Najpierw wyszły wszystkie jedynki potem wszystkie dwójki, następnie dwie czwórki z lewej strony a wczoraj wyczułam dwie czwórki z prawej strony. Więc w sumie w buzi Mai jest już 12 zębów! :szok:

reklama
U nas masakra jest, zostały dwie dolne trójki i nieźle dają nam popalić, a Jasiulek strasznie cierpi przy tym :/
Ale jak już chyba wszystkie 16 zęboli wyjdzie to będzie trochę oddechu co?

u nas zgrubiały dziąsełka w miejscu dolnych czwórek, więc pewnie coś tam się będzie działo. Znając moje szczęście to zaczną jej iść wszystkie na raz jak się urodzi Wiktor i wtedy to dopiero będzie sajgon! :szok::-D

malina czemu wszystkie 16? To nie ma ich być 20? :nerd:
katjusza tak może być, ale trzymam kciuki, żeby po pojawieniu się na świecie Wiktora był spokój z zębami Natki :-)

Barbra właśnie nie wiem ile tych mleczaków, wydawało mi się, że do czwórek, dlatego mi wyszło 16 :p Ale jak jeszcze piątki to to dopiero będzie jazda :p

Małgosia ma 7 wybitych zabkow i kolejne w drodze tzn na wybiciu sa trzy trojki i dwie dwojki,bedzie wesoło:szok:

Malinka to Jasiulek juz ma duzo zabkow,super:tak:
Katjusza to niech teraz Natce szybko wyjda wszystkie zeby i bezbolesnie najlepiej;-)

reklama
Z tego co pamiętam po 4 jest chwila oddechu i 5 troszkę później wychodzą. U nas 12 ząbków, czekamy teraz na 5. Starszak ma 5 lat i jemu wychodzą teraz te dalsze ząbki:nerd::dry:ale biedny jest:sorry2:

Do góry