reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ram tam tam - ząbki mam.

Najpierw wyszły wszystkie jedynki potem wszystkie dwójki, następnie dwie czwórki z lewej strony a wczoraj wyczułam dwie czwórki z prawej strony. Więc w sumie w buzi Mai jest już 12 zębów! :szok:

reklama
U nas masakra jest, zostały dwie dolne trójki i nieźle dają nam popalić, a Jasiulek strasznie cierpi przy tym :/
Ale jak już chyba wszystkie 16 zęboli wyjdzie to będzie trochę oddechu co?

u nas zgrubiały dziąsełka w miejscu dolnych czwórek, więc pewnie coś tam się będzie działo. Znając moje szczęście to zaczną jej iść wszystkie na raz jak się urodzi Wiktor i wtedy to dopiero będzie sajgon! :szok::-D

malina czemu wszystkie 16? To nie ma ich być 20? :nerd:
katjusza tak może być, ale trzymam kciuki, żeby po pojawieniu się na świecie Wiktora był spokój z zębami Natki :-)

Barbra właśnie nie wiem ile tych mleczaków, wydawało mi się, że do czwórek, dlatego mi wyszło 16 :p Ale jak jeszcze piątki to to dopiero będzie jazda :p

Małgosia ma 7 wybitych zabkow i kolejne w drodze tzn na wybiciu sa trzy trojki i dwie dwojki,bedzie wesoło:szok:

Malinka to Jasiulek juz ma duzo zabkow,super:tak:
Katjusza to niech teraz Natce szybko wyjda wszystkie zeby i bezbolesnie najlepiej;-)

reklama
Z tego co pamiętam po 4 jest chwila oddechu i 5 troszkę później wychodzą. U nas 12 ząbków, czekamy teraz na 5. Starszak ma 5 lat i jemu wychodzą teraz te dalsze ząbki:nerd::dry:ale biedny jest:sorry2: