reklama
patik80
Fanka BB :)
Gratki dla Gosiaczka!!!!:-)No i mamy w koncu dolna lewa dwojke czyli meldujemy sie z kompletem 1,2,4;-)
futrzakowa
yea! to ja!
a u nas od jakiegos czasu idą piątki... męczą biedaka... rączki w buźce + raz na jakiś czas gorączka i brzydka qpa. Oby do przodu! :-)
a u nas od jakiegos czasu idą piątki... męczą biedaka... rączki w buźce + raz na jakiś czas gorączka i brzydka qpa. Oby do przodu! :-)
Ale czy to możliwe, że już piątki idą?? Cały czas myślałam, że to w okolicach 3-4 lata U nas paluchy też tak głęboko i wieczne dłubanie nimi w paszczy.. Ostatnio oglądałam dziąsła z tyłu, ale nic tam nie było jeszcze..
A w ogóle to muszę się wybrać z Jasiem do dentysty.. na razie wybieram odpowiedniego
futrzakowa
yea! to ja!
wydaje mi sie że jedną piątkę widziałam ale w takim razie co to może być jak nie piatki?
patik80
Fanka BB :)
malinkaa ja nawet nie wiem dokładnie kiedy Hance "5" wyszły, po prostu kiedyś przez przypadek zauważyłam ale wydaje mi się że wyszły przed 3 urodzinami
Zosia jak na razie może się pochwalić kompletem 1,2, i 4;-) czekamy zatem na trójeczki:-)
Zosia jak na razie może się pochwalić kompletem 1,2, i 4;-) czekamy zatem na trójeczki:-)
reklama