reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ram tam tam - ząbki mam.

my przy Waszych zębolach to jak bezzębni:-D bidne 6 sztuk:-D ale kolejne dwie górne dwójki w natarciu - jeszcze trochę i sie będziemy chwalić:tak:

Zosia przesyła gratki dla dzielnych koleżanek i kolegów:-)

reklama
a u nas od jakiegos czasu idą piątki... męczą biedaka... rączki w buźce + raz na jakiś czas gorączka i brzydka qpa. Oby do przodu! :-)

a u nas od jakiegos czasu idą piątki... męczą biedaka... rączki w buźce + raz na jakiś czas gorączka i brzydka qpa. Oby do przodu! :-)

Ale czy to możliwe, że już piątki idą?? Cały czas myślałam, że to w okolicach 3-4 lata :eek: U nas paluchy też tak głęboko i wieczne dłubanie nimi w paszczy.. Ostatnio oglądałam dziąsła z tyłu, ale nic tam nie było jeszcze..

A w ogóle to muszę się wybrać z Jasiem do dentysty.. na razie wybieram odpowiedniego :happy:

malinkaa ja nawet nie wiem dokładnie kiedy Hance "5" wyszły, po prostu kiedyś przez przypadek zauważyłam:tak: ale wydaje mi się że wyszły przed 3 urodzinami

Zosia jak na razie może się pochwalić kompletem 1,2, i 4;-) czekamy zatem na trójeczki:-)

reklama
nam pozostało czekać tylko na 5 bo tak już są wszystkie. Ale Zoska też coś przy 5 zaczyna grzebać, ciekawe ile się naczeka na ostatnie mleczaki.

Do góry