reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ram tam tam - ząbki mam.

a ja nie wiem i już zgłupiałam bo dziś jak się ziewnęło mojemu brzdącowi to obok dopiero przebitej lewej dolnej czwórki dojrzałam jeszcze coś i wyglądało to tak jakby i trójeczka się przebijała już..... ale nie jestem pewna bo moje dzieciątko ostatnio unika otwierania buźki żeby cokolwiek tam dojrzeć i i trzeba tak podstępem jak się chce i dosłownie na sekundkę ... ale to niedługo się okaże

reklama
u nas chyba w końcu też się ruszy z tymi zębami bo Zośka się strasznie ślini i dziąsełka takie napuchnięte, tyle że tak jak Ty madiu dokładnie tej paszczy mojego dziecka nie potrafię pooglądać:-D

i odkryłam dziś lewą górną trójeczkę... a to jeszcze nie koniec bo dziąsełka nadal opuchnięte i idą górne 4 i dolne 3

no i u nas jakis czas temu wybiła prawa,gorna 4,nastepne trzy 4 w drodze i pani doktor twierdzi ze dolne dwojki w koncu tez nadchodza;-),tym czworkom towarzyszy masakra nocna:baffled:

U nas nalot zębów ... 7czerwca wyszły jej 3 czwórki. Dzielna była bardzo! :tak: W sumie 11 ząbków.

Ostatnia edycja:
reklama