reklama
ma_dzi_ulka
Mama Julki i Olafa
Gratuluje wszystkim dzieciaczka nowych zabkow!!!!
irie89
Początkująca w BB
Witam Wszystkie mamy jestem tu nowa
mój synuś urodził sie 30 marca a pierwszy ząbek wyszedł miesiąc temu. lewa dolna jedynka a za nim drugi-prawa dolna jedynka
mam prośbę-proszę zagłosować na mojego maluszka zębuszka Calgel® konkurs - pierwszy ząbek naszego maluszka zdj nr 201
z góry dziekuje!
mój synuś urodził sie 30 marca a pierwszy ząbek wyszedł miesiąc temu. lewa dolna jedynka a za nim drugi-prawa dolna jedynka
mam prośbę-proszę zagłosować na mojego maluszka zębuszka Calgel® konkurs - pierwszy ząbek naszego maluszka zdj nr 201
z góry dziekuje!
kasiulka85
Fanka BB :)
Witam wszystkie mamusie, bardzo rzadko tu jestem ale chcialam sie pochwalic że.... nie mamy zadnych zebow czy ktoras mama ma ten sam "problem"? nie wiem czy sie martwic...Zuzia ma prawie 9 msc i nic na horyzoncie
spring
Szczęścia dwa :)
Witam wszystkie mamusie, bardzo rzadko tu jestem ale chcialam sie pochwalic że.... nie mamy zadnych zebow czy ktoras mama ma ten sam "problem"? nie wiem czy sie martwic...Zuzia ma prawie 9 msc i nic na horyzoncie
Nie przejmuj się, synowi mojej siostry pierwszy ząbek wyrósł jak mały miał 13 m-cy Po prostu jednym dzieciom ząbki wyrastają szybciej,a drugim później. Na pewno nie ma powodu do niepokoju;-)
futrzakowa
yea! to ja!
nie martwić się :-) synkowi mojej znajomej pierwszy ząb pokazał się gdy miał rok i 3 miesiące:-) a i sa jeszcze marcjątka bezzębne:-)
reklama