reklama
Pabelka, Pati, Madziulka, Wredniak, Dove, Spring gratulacje!! Powiększa się naszym szkrabkom zapłełnienie buziaków
My idziemy łeb w łeb ze Spring i jej synkiem- mamy już 7 ząbków, dzisiaj wyczaiłam lewą grórną dwójkę i do kompletu została nam już tylko dolna prawa dwójka. W tym miesiącu, tzn. w 9ym wyszło aż 5 ząbków, więc mamy niezłą jazdę
My idziemy łeb w łeb ze Spring i jej synkiem- mamy już 7 ząbków, dzisiaj wyczaiłam lewą grórną dwójkę i do kompletu została nam już tylko dolna prawa dwójka. W tym miesiącu, tzn. w 9ym wyszło aż 5 ząbków, więc mamy niezłą jazdę
spring
Szczęścia dwa :)
Rzeczywiście idą łeb w łeb:-) Różnią się dolną dwójeczką Aaaa, Malinka ja mam Anulkę;-)
Wredniak gratki:-)
spring
Szczęścia dwa :)
Jaaaaaaaaaaa a wiesz, że napisałam wcześniej "ze Spring i jej Anulką" ale dla pewności, żeby nie walnąć gafy, zerknęłam w Twoją sygnaturę i zobaczyłam dolną część i poprawiłam na synka hahahahahaha
Nic nie szkodzi
Ola no nareszcie doczekałaś się! Gratki:-)
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Nie przejmuj się, synowi mojej siostry pierwszy ząbek wyrósł jak mały miał 13 m-cy Po prostu jednym dzieciom ząbki wyrastają szybciej,a drugim później. Na pewno nie ma powodu do niepokoju;-)
dokładnie!! córeczce mojej siostry tak samo - w 13 miesiącu! więc spoko! :-)
reklama