reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ram tam tam - ząbki mam.

reklama
Pabelka, Pati, Madziulka, Wredniak, Dove, Spring gratulacje!! Powiększa się naszym szkrabkom zapłełnienie buziaków :D

My idziemy łeb w łeb ze Spring i jej synkiem- mamy już 7 ząbków, dzisiaj wyczaiłam lewą grórną dwójkę i do kompletu została nam już tylko dolna prawa dwójka. W tym miesiącu, tzn. w 9ym wyszło aż 5 ząbków, więc mamy niezłą jazdę ;)

My idziemy łeb w łeb ze Spring i jej synkiem- mamy już 7 ząbków, dzisiaj wyczaiłam lewą grórną dwójkę i do kompletu została nam już tylko dolna prawa dwójka. W tym miesiącu, tzn. w 9ym wyszło aż 5 ząbków, więc mamy niezłą jazdę ;)

Rzeczywiście idą łeb w łeb:-) Różnią się dolną dwójeczką:tak: Aaaa, Malinka ja mam Anulkę;-):rofl2:

Wredniak
gratki:-)

Jaaaaaaaaaaa a wiesz, że napisałam wcześniej "ze Spring i jej Anulką" ale dla pewności, żeby nie walnąć gafy, zerknęłam w Twoją sygnaturę i zobaczyłam dolną część i poprawiłam na synka hahahahahaha

Jaaaaaaaaaaa a wiesz, że napisałam wcześniej "ze Spring i jej Anulką" ale dla pewności, żeby nie walnąć gafy, zerknęłam w Twoją sygnaturę i zobaczyłam dolną część i poprawiłam na synka hahahahahaha

Nic nie szkodzi:rofl2::rofl2::rofl2:

Ola no nareszcie doczekałaś się! Gratki:-)

reklama