reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rak piersi - walka

Znacie już dobrze w jakiej sytuacji sie znalazlam i jak przebiega moje leczenie. Dlatego bardzo proszę o pomoc i udostepnienie. Musze miec teraz na dojazdy na radioterapię, na rehabilitacje, na leki..
Dziekuje Wam z calego serca ❤️ Każda nawet najmniejsza wplata to moja szansa na przeżycie

pomagam.pl/walczezrakiem

reklama
Dajesz rade prowadzic Z niesprawna reka?
Matko...
Zdrowka dla synkow i tobie nieustanie.
Odzywaj sie czasem, wiem , ze ci ciezko , tym bardziej doceniam Jak napiszesz pare slow.

Nie do końca ogarnęłam, dlaczego Ty sama jeździsz na radio? Dlaczego nie leżysz w szpitalu? Pytam, bo moja bliska znajoma walczy z rakiem i na czas radio i po była w szpitalu.. Przecież organizm jest wymęczony, a Ty powinnaś mieć jak najmniejszy styk z innymi, zwłaszcza chorymi:(

Nie do końca ogarnęłam, dlaczego Ty sama jeździsz na radio? Dlaczego nie leżysz w szpitalu? Pytam, bo moja bliska znajoma walczy z rakiem i na czas radio i po była w szpitalu.. Przecież organizm jest wymęczony, a Ty powinnaś mieć jak najmniejszy styk z innymi, zwłaszcza chorymi:(
Dzieciaczki sa chore. Maz nawet po chleb nie moglby wyjsc. Bo nie ma nikogo kto by chociaz na chwile z nimi pobył. A samych ich przeciez nie zostawi. Tak to jedzie jak zasypiają, abym ja nie musiała wstawac do nich. No ale jestem..

Dajesz rade prowadzic Z niesprawna reka?
Matko...
Zdrowka dla synkow i tobie nieustanie.
Odzywaj sie czasem, wiem , ze ci ciezko , tym bardziej doceniam Jak napiszesz pare slow.
Musze kochana. Nie mam wyjscia. Nie jest ani lekko ani łatwo. No ale.. musze.
Najbardziej z tego wszystkiego to mnie dobijaja koszty. Dojazd to raz, dwa to parking. Pod wco i w okolicach jest miejski i opłaty kosmos.
Na jutro jeszcze mam. I na rehabilitacje jutro i sobota.
Nowy tydzien nowe wydatki i żebranie na nowo. Okropnie się z tym czuje...

Salsa - oczywiście to Wasze decyzje, ale co jest teraz ważniejsze? Ja wiem, że chcesz być przy dzieciach, wiem, że chcesz męża odciążyć. Ale Ty powinnaś leżeć plackiem w szpitalu.

Salsa - oczywiście to Wasze decyzje, ale co jest teraz ważniejsze? Ja wiem, że chcesz być przy dzieciach, wiem, że chcesz męża odciążyć. Ale Ty powinnaś leżeć plackiem w szpitalu.
Nie da sie lezec. Ja i tak latam.miedzy szpitalem a rehabilitacją. A moj z dzieciaczkami. Dzieci na antybiotyku oby sie poprawilo.
W nocy na zmiane wybioty biegunka zbijanie temp...
Oni mnie potrzebuja tak samo jak ja ich.
Samo to ze moge lezec na podlodze obok lozka. I cos do nich mowic.. ale jestem

reklama
Nie da sie lezec. Ja i tak latam.miedzy szpitalem a rehabilitacją. A moj z dzieciaczkami. Dzieci na antybiotyku oby sie poprawilo.
W nocy na zmiane wybioty biegunka zbijanie temp...
Oni mnie potrzebuja tak samo jak ja ich.
Samo to ze moge lezec na podlodze obok lozka. I cos do nich mowic.. ale jestem
jak się czujesz ? Jak rehabilitacja ?

Do góry