reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

reklama
sofik - dokladnie taka sama snack tray ja kupilam ktory ty wkleilas :) parasolka i uchwyt na butelke/kubek pasuje z mojego bugaboo.

Kasiu, ale mozesz zamówic z UK... oni napewno wysla??
A Ty chesz ze stelarzem czy tlyko ten material ??

np: ten Quinny Buzz RED XL Seat insert ~ New (7468) (aukcja 220358539956) - aukcje eBay.pl | Zakupy bez granic! pasuje pod wozek do tego New ;)
to siedzisko XL to jest wylacznie sam material, nie sprzedaja go ze steazem tylko naklada sie go na istniejacy stelaz. Na tej stronie naktorej zamawialam jest to napisane - ta strona ktora kasia wspomina. Mnie policzyli$60 za przesylke, ale w sumie zamowilam sporo bo i kolo terenowe i siedzisko i przelacznik z 2 kolami na buzza 4, wiec podejzewam ze bedzie to dosc ciezka paczka.

Pawimi rewelacynie prezentuje sie Twoj buzz i ggdyby nie to ze Twojemu synkowi nozki dotykaja prawie podnuzka to wozio calkiem spory sie wydaje bo i obszerny jestna zdjeciu itp..i zazdroszcze pogody u mnie aktualnie pada deszcz ze sniegiem i wieje ale w ameryce pogoda jest inna niz w pl...poza tym wspolczuje skrzypienia chodz jak patrze na Twjego buzza to ja i tak sobie go nieodpuszcze nawet juz mi pasuje takie siedzisko jak Ty masz:-):-)wyglada Twoj wozek jak nowy:-):-)
wiesz co gie-oska - te wozki to cos w sobie maja ze siedziska wygladaja jak nowe a w sumie nie zachowuja sie tak.....mam kolezanke ktora dokladnie to samo potwierdza! Przez to skrzypienie nazywa swojego Buzza starym gratem a siedzonko wyglada wciaz jak nowe!. Kolor taki chcialam - wiosenno letni, natomiast gondole mialam capri (turkusowa) - jest w mojej galerii jak dziadek dumnie kroczy na spacerku.

reklama
Kurcze faktycznie że roczniak ledwo się mieści... moja gondolka jest już u mojego brata tylko czekam teraz na transporcik..zapakowana oryginalnie także żadnego oszustwa nie było :) martwi mnie tylko że piszecie o braku stabilności....no ale... zakupione i już ..i tak mi się żaden inny nie podobał, myśle jescze nad tym kółeczkiem z przodu terenowym...
zawsze mozesz dokupic to co ja wczoraj - ten lacznik zeby zamienic na buzz 4 :) jesli obawiasz sie o stabilnosc.

Do góry