reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

reklama
moj starszy synek to chyba przeciwniestwo tego malego jest strasznie chudziutki i jest niejadkiem wazy ok 36 kg i ma 146 cm.
a sofik ma racje faktycznie masz tego buzza wypasionego :-D , kurcze ale wam dozbrze ja nie umiem niczego znalesc tzn .akcesoria a juz tym bardziej ich kupic znam tylko jezyk francuzki i w innych jezykach nic nie czaje :crazy:

pawimi fajnie ze sobie modernizujesz buzza to mnie utwierdza w przekonaniu ze jednak warto ten wozio kupic jako drugi;-)
Kasia terenowe kolko do buzza mozna na oficjalnej str quinny kupic za 229 a na allegro za 249..z siedziskami nie wiem jak jest trzeba sprawdzic czy na tej str nie maja Quinny.pl - wózki dziecięce w ogole dziewczyny widzialyscie nowego buzza tego w paski?to jakas edycja limitowana QUINNY BY HENRIK VIBSKOV smiesznie wyglada...
Pawimi ile Cie skasuja za wysylke do stanow jak mozna wiedziec??
Ja pamietam ze moja mala wazyla 10kg jak miala rok ale ona od urodzenia spaslak byla(4200przy urodzeniu)buziaczki

Kasia No super ten kolorek...na tego buzza a ja sie na czarny UPARŁAM :rofl2:

I mam do Was pytanie: Jak mam spacerówke czarno-szara(bo one taka sa ) czy zamówic inny kolor spiworka :confused: czy tez czarny...

Bo mam mozliwosc wybrania fotelika, gondoli i spiworka!!!!!!Ale gondole chce czarna choc ciagle sie waham:angry:i bije sie z myslami:szok:

A co chcesz kupic...moze Ci pomoge!!! co cchesz dokupic i do jakiego wozka!!!

Sofik mieszaj sobie kolory wozka quinni ma tyle slicznych kolorow a Ty czarny chcesz ale kumam chlopiec bedzie hehe pozdrawiam

Sofik mieszaj sobie kolory wozka quinni ma tyle slicznych kolorow a Ty czarny chcesz ale kumam chlopiec bedzie hehe pozdrawiam

wiesz nie wiem uparlam sie na spacerówke czarna bo tak jakos , no chlipiec bedzie ale w innych kolorach tez moge go wozic...ale czarny no.1;-)

a Tu jest buzz ktoras z Was chciala ale nowy nie wiem ktora bo sie juz pogubilam :-D
QUINNY BUZZ PUSHCHAIR IN RED RELECTION FAB on eBay, also, Pushchairs Prams, Pushchairs Prams, Baby (end time 14-Feb-09 15:53:43 GMT)

Sofik to ja ja ja chcialam taki model buzza ale nowy ale w opisie jest zaznaczone ze on uzywany jest ale jak sie patrzy na kolka to nowy hmm musze opis przeczytac chodz pewnie tam odbior osobisty jest;-(

tez tak uwazam aby kolorki w buzzie mieszac ale co do czarnej gondolki to nie mam przekonania :baffled: wydaje mi sie ze jest za ponura dla malusienkiego slicznego noworodka to jakos dla mnie nie pasuje jedno z drugim .ja mam czerwonego buzza i czerwony spiworek zaraz wstawie fotke bo mam chyba z chrztu ( na mszy podczas chrztu wszyscy stali dzieciaczkami na rekach a ja oczywiscie stalam z buzzem i w nim spal smacznie maluszek hi hi hi ) moze pomysl o jakims innym kolorku tak zeby jakos spasowac odcienie moze ten minght czy jakos tak sie nazywa moze bedzie fajnie wyglondal czarno szary buzz z takim przygaszonym odcieniem niebieskiego
co do buzza w paseczki dla mnie jest super kupila bym go odrazu :szok:
szukalam siedziska xl. i nigdzie nie moglam znalesc w polsce gdyby bylo gdzies w miare tanio to kupila bym .

Sofik to ja ja ja chcialam taki model buzza ale nowy ale w opisie jest zaznaczone ze on uzywany jest ale jak sie patrzy na kolka to nowy hmm musze opis przeczytac chodz pewnie tam odbior osobisty jest;-(

tak tak pisze uzywany ...bo nie wiem czy nowy gdzies na abey-u bedzie...
Wiesz o przesylke trzeba sie pytac , bo w mojej aucji nie bylo ze wysyłaja do Irlandii a wysylaja;-) jak spytalam ...i to nie za duza chca za przesylke;-)

Ja to do wyboru nie mam duzo kolorów bo tylko z modelu 2008 moge... ale pomysle i pwoiem Wam jaka decyzje podjelam:sorry2:

reklama
Do góry