reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

reklama
sofik - dokladnie taka sama snack tray ja kupilam ktory ty wkleilas :) parasolka i uchwyt na butelke/kubek pasuje z mojego bugaboo.

Kasiu, ale mozesz zamówic z UK... oni napewno wysla??
A Ty chesz ze stelarzem czy tlyko ten material ??

np: ten Quinny Buzz RED XL Seat insert ~ New (7468) (aukcja 220358539956) - aukcje eBay.pl | Zakupy bez granic! pasuje pod wozek do tego New ;)
to siedzisko XL to jest wylacznie sam material, nie sprzedaja go ze steazem tylko naklada sie go na istniejacy stelaz. Na tej stronie naktorej zamawialam jest to napisane - ta strona ktora kasia wspomina. Mnie policzyli$60 za przesylke, ale w sumie zamowilam sporo bo i kolo terenowe i siedzisko i przelacznik z 2 kolami na buzza 4, wiec podejzewam ze bedzie to dosc ciezka paczka.

Pawimi rewelacynie prezentuje sie Twoj buzz i ggdyby nie to ze Twojemu synkowi nozki dotykaja prawie podnuzka to wozio calkiem spory sie wydaje bo i obszerny jestna zdjeciu itp..i zazdroszcze pogody u mnie aktualnie pada deszcz ze sniegiem i wieje ale w ameryce pogoda jest inna niz w pl...poza tym wspolczuje skrzypienia chodz jak patrze na Twjego buzza to ja i tak sobie go nieodpuszcze nawet juz mi pasuje takie siedzisko jak Ty masz:-):-)wyglada Twoj wozek jak nowy:-):-)
wiesz co gie-oska - te wozki to cos w sobie maja ze siedziska wygladaja jak nowe a w sumie nie zachowuja sie tak.....mam kolezanke ktora dokladnie to samo potwierdza! Przez to skrzypienie nazywa swojego Buzza starym gratem a siedzonko wyglada wciaz jak nowe!. Kolor taki chcialam - wiosenno letni, natomiast gondole mialam capri (turkusowa) - jest w mojej galerii jak dziadek dumnie kroczy na spacerku.

reklama
Kurcze faktycznie że roczniak ledwo się mieści... moja gondolka jest już u mojego brata tylko czekam teraz na transporcik..zapakowana oryginalnie także żadnego oszustwa nie było :) martwi mnie tylko że piszecie o braku stabilności....no ale... zakupione i już ..i tak mi się żaden inny nie podobał, myśle jescze nad tym kółeczkiem z przodu terenowym...
zawsze mozesz dokupic to co ja wczoraj - ten lacznik zeby zamienic na buzz 4 :) jesli obawiasz sie o stabilnosc.

Do góry