reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

reklama
Witam sie!!!
Nocka nie przespana ale nie przez BUZZA tylko przez synka kotry dawal znac o sobie.

Pawimi Ja maniaczka :-D no dobra moge byc zaraz po Tobie. tylko ze ja jeszcze nie posiadam wozka:-D
Fajny ten Twoj wozek pluto...

gie-oska duzego wyboru nie mam bo mam tylko 3 kolory bo to wszytko z modelu 2008, na wiecej szkoda kasy naprawde bo to duza ronica prawie 200f:baffled:na kolorze...
Czerwony kolor na bank odpada...
Wiec zostaje mi capri i midnight:confused:
Tak moj wozek ma 2 siedziska od 6-18 miesiecy i od 18 m-cy;-)

Spacerówka na bank bedzie czarno/szara bo to taki zestaw,szukalam wczoraj innego ale nic nie mam zeby wszytko bylo razem a jak sie kupuje wsyztko z oosbna to duzo wiecej wychodzi. Chodz na sama poczatek mi by wystaczyla tylko gondola...

Mysle:confused: o gondole i spiworku w kolorze capri - tylko ze nie widzialam tego koloru na zywo i nie wiem jak sie przentuje.

Wsumie z czarnym kolorem wszytko bedzie ladnie sie prezentowac... tylko ze ja moge wybrac tylko te dwa kolory a fajny byl by zestaw czarnay z kolorem spiworka taki jak ma pawimi wozek:-)

Kolor midnight mi sie nie podoba bo mi sie kojarzy z moim starym wozkiem emmaljungiem:crazy: ktory byl wielka porazka:angry:

Eni u nas tez nie mierza dzieci, Moja 3.5 tetnia córka ma 96 cm i wazy 13kg. A skad klikasz ???

starszego to juz sama mierze:). Ja mieszkam w Białymstoku,w naszej przychodni sa takie zasady,ze nie mierza dzieci,bo niby za nóżki nie można ciągnąc:)
a Pluto super:)

"pawimi" Ty to jestes maniaczka ogolnie wozkowa hehe kolejny wozek podziwiam...a co na to Twoj maz?Moj by mnie chyba zabil za kolejny wozek:-pile Ty masz juz wozkow w domku?? co do buzza to gdzie Ty go kupowalas?daj linka sklepu!Czy na ebayu...
Sofik sliczny kolor gondoli i spiworka i jak masz taka mozliwosc to wez sobie taki kolorek...pawimi tez miala taki kolor gondoli i ma nawet zdjecie tej gondolki w swoich albumach wiec mozesz sobie zobaczyc...Sofik Ty z jakiegos sklepu kupujesz buzza daj linka to chetnie sobie popatrze...no i jaka cena??daj zdjecie buzza co chcesz...
eni20- u nas tez nie miezyli malej w sumie dziwne to bo w ksiazeczce zdrowiea jest miesce na wpisywanie pomiaru bobasa:rofl2::rofl2::oo:

gastone wg mnie nie warto :no:
za moment juz wogule nie bedziesz uzywac wozka

co do nomada to mam dwie znajome i sa mega zadowolone

Z jednej strony sie zgodze a z drugiej co mam zrobic? Moj synek lubi siedzenie w wozku, zwlaszca jak sie wyszaleje, nozki bola i sam sie laduje.Mysle ze z pol roku jeszcze pojezdzi.Sa dzieci , ktore szybki chca chodzic bez wozka a sa takie, ktore lubia dluzej sie wozic.Nie mam zamiaru oczywiscie wozic go do 4 roku zycia ale na takie wypady 3 latek moze chyba jeszcze odpoczc w bryce? Druga sprwa ze nasze wypady sa czesto w miejsca gdzie sprawdzaja sie wozki tylko jogingowe.Moj jane enrgy nie wytrzymuje, a chcialabym go zachowac jeszcze dla drugiego dziecka, ktore planujemy w przyslym roku.To samo bedzie z jogingowym wozkiem.Napewno sie jeszcze przysluzy braciszkowi.

gastone jesli uwazasz ze wozio jest potrzebny Twojemu bobasowi to kupuj...ja polecam speedi nadal bo on ma bardzo duze siedzisko;-)skad wiesz ze drugi bobas to tez chlopiec??hehe pozdrawiam

gie-oska ja cche kupic buzza na abey-u z UK.

Moj quinny buzz tak wyglada:

OPIS:
- stelaż z unkalnym systemem składania
- wygodne siedzisko spacerowe - montowane tyłem i przodem
- wkładka siedziska - mała do 18 m-cy
- wkładka siedziska - duża powyżej 18 m-cy
- budka p/słoneczna
- osłona p/deszczowa
- Buzz Box - torba na akcesoria
- adapter do gondoli i fotelika samochodowego

Cena za cały zestawa 500 funtów + 45 funtów przesylka ;-) ale to z gondola + fotelik maxi cosi

gastone sa rozne dzieci jedne chca chodzic drugie nie. Moja corka od 2.5 roku juz nie jezdzi wozkiem ,moze od czasu do czasu ale od 7 m-cy wozilam ja w Zooper http://img.nokaut.pl/p/af/fd/affdf825d3a026dd73ea78fa31730d1b500x500.jpg i wystaczyl, po plazy dobrze jezdzil i wogle jak dla mnie sprawdzil sie w 100% !!!!

PAWIMI poiwedz mi czy w Twoim buzz jest taki zaczep ze jak sie zlozy wozek to sie zahacza zeby sie nie rozlozyl, bo jak ogladam galerie buzz to jedne maja a 2 dnie i sie zastaanawiam czy te 2009 nie maja tego tylko...???
tu widac ten haczyk : http://www.kiddicare.com/wcsstore/ConsumerDirect/images/catalog/qny3buzblack/qny3buzblack_l.jpg u gory kolo raczki i na filmiku tez to widizlam ... i juz zgupilam bo w sklpeie tego nie bylo ... Czy tylko 3 kolowe maja ??

gastone jesli uwazasz ze wozio jest potrzebny Twojemu bobasowi to kupuj...ja polecam speedi nadal bo on ma bardzo duze siedzisko;-)skad wiesz ze drugi bobas to tez chlopiec??hehe pozdrawiam

hihi zanim zaszlam w ciaze z Maxem wiedzialam ze bedzie chlopak!Malo tego wiedzialam ze bedzie mial wielkie ciemne oczy jak ja i jasne blond wloski jak tatus! Udalo sie! Chce drugiego chlopaka dlatego tak mowie.Jak bedzie dziewczynka tez bedzie super.:-)

A tak wygladaja wozki jogingowe ktore chce kupic.Oczywiscie nie rozowy tylko jakis ciemny.

reklama
KAsia jak milo:)moze sie kiedsy spotkamy:)
ja tez nie wiem jaki wozek wziac:( nie chce typowej parasolki,chce cos lekkeigo ale stabilnego i wygodnego.Do miasta,ale i do lasu tez w razie:) mysle tez nad Speedi.Posiadaczki speedziaka jestescie zadowolone?

Do góry