reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

2dbc49b52b817dfd.jpg

narazie takie małe co miałam na komputerze, jak młody wyzdrowieje to porobię fotki na dworze.
Miko ma ok 80 cm wzrostu i waży 10 kilo, tak dla orientacji :-)

Eni e tam wózek, pasażer jaki fajowy :-)

fajnie wyglada, zrob koniecznie na zewnatrz jak maly ubrany jest w cale opakowanie zimowe :) Wlasnie moj w buzzie wyglada OK tylko dlatego ze go rozebralam, w kurtce czy kombinezonie niemamowy zeby sie zmiescil!!!

reklama
Mi się ze wszystkich wózków tylko kolorystycznie podobał buzz -żaden inny ale wogóle dla dziewczynek kolorki wózków są nieciekawe, dla chłopców superek, bardzo mi się ten zielonkawy podoba....noi czarno-popielaty super dla chłopca.
A gondolkę moze czerwoną sobie kup? ten kolor strawberry wygląda czadersko!! dla chłopca też fajny....

:confused::confused::confused: Od tego myslenia juz mnie glowa boli :baffled::baffled:

Własnie posciaglam sobie na kompa kolory i przegladam ogladam:-D:-D:-D

Czerwona hmmm :confused: chyba odpada :baffled:

Mam nie wiele do wyboru bo tylko trzy!! w tym zestawie co ja moge kupic ...
Bo te nowe 2009 sa super ale cena wieksza :dry:

sofik Ty sie jeszcze rozsypiesz od tego metliku wozkowego :) Urodzisz ogladajac kolory buzza....ha ha

sofik Ty sie jeszcze rozsypiesz od tego metliku wozkowego :) Urodzisz ogladajac kolory buzza....ha ha
oj moj synek juz daje znac, dzis tak kopie i sie kreci ze normalnie nie moge...
to juz nie jest tak prztyjemne jak kiedys, naprawde:dry: boli jak cholera, ledwo siedze, leze najlepiej jak stoje;-)

dobry filmik: [ame="http://www.youtube.com/watch?v=Ed72O5G-NZ4"]YouTube - Baby Gizmo Quinny Buzz 4 Stroller Review[/ame]

Fajnie macie ze u Was mierza.Ja nie wiem nawet ile moj maluch mierzy,ale ciuszki ma na 80-86(czasem jakies 74 sie trafi,ale rzadko). Moj starszy syn ma 3.5roku,wazy 17kg i mierzy 105cm:)wysoki jets bardzo mniej wiecej jak 5-latek:)

reklama
hej dziewczyny!!
Pawimi my wszystkie jestesmy zakrecone na punkcie buzza oj ma on cos w soboie ma;-)Ty jestes najlepszym przykladem maniaczkowania na punkcie buzza bo mimo ze Ci skrzypi itp modernizujesz go;-)i tak trzymac...
Sofik super ten film o buzzie co dalas ale to ten z 2siedziskami jest..a Ty jaki w koncu wybralas z jednym czy dwoma siedziskami??bo juz sie lekko pogubilam:sorry2::sorry2:
kasia super Twoj buzz na chrzcie wygladal;-)
Ja jednak przekonuje sie do buzza znowu i kupie sobie takiego ale chyba juz z tym nowym siedziskiem bo chyba lepiej miec buzza od nowosci bo z uzywanymi moze byc roznie...zawsze mozna dokupic stare siedzisko..bardzo podoba mi sie kolor pawimi ale chyba takich juz nie sprzedaja;-(
Sofik i jak udalo Ci sie w koncu cos zlozyc??mi tez sie wydaje ze czarna gondola to taka przygnebiajaca wez sobie inna jest tyle fajnych kolorow...ale pamietaj to Twoj wybor;-)buziaczki kochane

Do góry