reklama
kasiabelgia
Aktywna w BB
w bruseli mieszkalam w kilku miejscach na poczatku przy metrze port de namur ,potem na saint giless nastepnie na moleenbeck i na koniec zmienilismy miasto z brukseli do knokke .
a gdzie mieszka twoja siostra ? bruksele znam jak wlasna kieszen
pawimi - widze ze masz juz trzy suwaczki :-)
a gdzie mieszka twoja siostra ? bruksele znam jak wlasna kieszen
pawimi - widze ze masz juz trzy suwaczki :-)
hej dziewczyny!co tutaj tak pusto??ja w sobote bylam w hurtowni dzieciecej aby oblukac buzza i przymierzyc moja dwulatke do niego i niestety siedziala w wozku jak sledz ciasniutki jest a glowke miala w daszku wiec zdecydowanie nie nadaje sie ten wozek dla dwuletniego dziecka a na str quinny pisze ze to wozek do 3lat ehh;-(poza tym moj maz jak zobaczyl buzza to stwierdzil ze tandetnie wyglada...obok buzza byl speedi i ten wozek juz mezowi sie spodobal i mi tez spacerowka mega szeroka i dlugo posluzy maluchowi,gondolka tez wg mnie daje rade no i ma kola pompowane...wiec sie raczej zdecyduje na sx bo chyba dziecku bedzie znacznie wygodniej niz w buzzie no i zestaw spacerowka,gondola fotelik samochodowy,spiworek i torbe znalazlam w jakims internetowym sklepie za 1499zl wiec tanio nawet na allegro jest drozej;-)co do buzza to i tak sobie go nie odpuszcze hehe poczekam az maz zmieknie;-)poza tym widzialam maclareny ktore do tej pory mi sie nie podobaly i musze wam powiedziec ze fajne sa;-)i chyba ktoras z Was pisala ze maja dozywotnia gwarancje ale na co maja ta dozywotnia gwarancje?Bo moja kolezanka miala maclarena i zjechala kolka i chyba nikt jej na nowe nie wymienil...i dziewczyny jakie sa maclareny ktore sie rozkladaja do pozycji lezacej lub pollezacej??aha jeszcze jedno pytanko czy wiecie gdzie mozna dokupic jakas wkladke usztywniajaca dla noworodka ktora wklada sie do spacerowki?? pozdrawiam Was goraco i czekam na jakas odpowiedz:-):-):-)
sugarspunsister
matka polka superstar
moja droga nie wkladamy noworodka do spacerowki, dopoki dziecko samo nie usiadzie to bron Cie Boze
speedi jest jeszcze dosc szeroki i dziecko bedzie sie przeginac na pol jak wanka wstanka
co do kolek to niech reklamuje, powinni wymienic :-)
speedi jest jeszcze dosc szeroki i dziecko bedzie sie przeginac na pol jak wanka wstanka
co do kolek to niech reklamuje, powinni wymienic :-)
sugarspunsister
matka polka superstar
kurde nie wiem czy takowe cos do spidziaka istnieje
z ta spacerowka dla za malego dzieciaka to niestety troche skucha
trzeba poczekac
ja ew czasami wkladalam poduche pod plecy i tyle
z ta spacerowka dla za malego dzieciaka to niestety troche skucha
trzeba poczekac
ja ew czasami wkladalam poduche pod plecy i tyle
"sugar" a Ty jaki masz kolor speediego??Bo mi sie bardzo podoba zielony;-)a z wkladka znalazlam mamuskie na allegro co sprzedaje wkladke z capsuleta i ona uzywala ta wkladke do buzza i speediego a poza tym czasami sprzedaja quinny speedi na allegro ktore maja taka specjalna wkladke dla maluchow i ona jest produkowana specjalnie do speediego;-)a Ty "supar"pisalas ze masz maclarena??jaki model??rozklada sie??a poza tym chce wykorzystac okres przejscia z gondoli do spacerowki do zakupu buzza bo wiadomo speddi moze byc za szeroki dla bobasa a buzz jest mniejszy i lepiej bobaskowi bedzie w buzzie:-):-)
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Witam
gie-oska a jakiego Quinny buzz ogladałas ?? jaki model i z jakiego roku 2008 czy 2009??
Bo piszesz ze spacerówka za mala
gie-oska a jakiego Quinny buzz ogladałas ?? jaki model i z jakiego roku 2008 czy 2009??
Bo piszesz ze spacerówka za mala
reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
maclaren quest
rozklada sie polspiaco ale wystarcza w zupelnosci
ja mam spidziaka bronze, jest super
ja bym nie szalala
albo buzz albo spidi
rozklada sie polspiaco ale wystarcza w zupelnosci
ja mam spidziaka bronze, jest super
ja bym nie szalala