reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

siedzisko jest odrobine wieksze niz w maclarenie,poza tym maclaren wystarczy do mniej wiecej 3 i pol roku.

o jak wieksze to bylo by super , wyczytalam ze i mniejszy jak sie zlozy chociaz stracilam juz nadzieje ze jest jakis wozek ktory zmiesci sie do mojego bagaznika :-( szkoda ze samochodu nie mozna zmienic tak szybko jak wozka hi hi
a powiedz skoro maclaren starcza do 3i pol roku to silver na dluzej ?
moze masz jakas fotke tego wozeczka z bardzo bliska :) ?

reklama
hehe, u nas mozna samochody zmieniac jak wozki i wierz mi, niektorzy tak robia i zachowuja sie jakby wozki zmieniali ! Mam sporo fotek...daj mi maila to Ci wysle zaproszenie na Facebook na swoj profil, tam mam chyba ze 700 zdjec :)) mozesz na priva wyslac jak chcesz....ja maclarena uzywalam mniej wiecej do 3 i pol roku z moim srednim synkiem.

hehe, u nas mozna samochody zmieniac jak wozki i wierz mi, niektorzy tak robia i zachowuja sie jakby wozki zmieniali ! Mam sporo fotek...daj mi maila to Ci wysle zaproszenie na Facebook na swoj profil, tam mam chyba ze 700 zdjec :)) mozesz na priva wyslac jak chcesz....ja maclarena uzywalam mniej wiecej do 3 i pol roku z moim srednim synkiem.
wyslam adres mam nadziej ze dojdzie jestem tu od niedawna i jeszcze sie nie obeznalam we wszystkim :baffled: a powiedz mi jeszcze do ilu latek moze starczyc silver ?

Jestem posiadaczką Quinny Buzz od czerwca 2007 ,u nas się sprawdził nic nie nawaliło,pozatym przebył 4 podróże samolotem ,i zakupy codzień,jeżdzimy nim nadal-POLECAM

a mialas torbe podrozna na niego w trakcie lotow? Bo szczerze moj sie caly odrapal podrozujac tylko w bagazniku mojego samochodu a naprawde o niego dbalam :(

hej babeczki "pawimi" widzialam zdjecia Twojego synka w buzzie na Twoim profilu i slicznie sie prezentuje i Twoj synek i buzz widze ze tez gondolke mialas:-)Tez przez pewnie czas mieszkalam w usa i chcialam sobie buzza kupic tam ale jeszcze w ciazy nie bylam i jakos tak z przesylka do polski wychodzilo mniej wiecej to samo co w polsce.Piszecie dziewczyny ze mialyscie miec babeczki hehe ja mialam taka sama sytuacje jak Wy do 7miesiaca mialam miec chlopca i sie jednak okazalo ze babeczka bedzie hehe:-):-)
"Gośka" Ty masz pewnie model z tym wiekszym siedziskiem prawda?kupilas wozek jako nowy??
co do przewozenia wozzkow w samolocie to jakas forumowiczka pisala ze w ikei sa jakies pokrowce na ubrania ktore pasuja np na quinny speddi wiec moze na buzza tez sa jakies pokrowce??
Dziewczyny nie wiecie gdzie mozna ewentualnie dokupic nowy stelaz do buzza?Na oficjalnej stronie quinny sprzedaja to nowe kolko do buzza za 229zl a na allegro za 249 hehe:-):-):rofl2::rofl2:

ja juz zdecydowalam sie na silvera :baffled: tylko odczekam troche -moze chociaz do wiosny ;-)
dziewczyny jezeli ktoras mieszka w warszawie i wie gdzie mozna zobaczyc ten wozeczek to dajcie znac byla bym wdzieczna :tak:

reklama
Do góry