reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

reklama
Kasia a ja myslamam ze w Belgi mieszkasz hehe a nie chcesz aby Ci wyslali do domku wozeczek? a przy okazja namiaru ktory dala "sugarspunsister" na sklep "swiat dziecka"w wawie znalazlam babeczki tam Świat Dziecka - Buzz Top Line normalnie uwiezyc nie moglam juz im napisalam czy wozek jest; dostepny skoro jest w ofercie tylko cena dla mnie jest duzo za duza za ta cene mozna kupic na allegro zestaw z gondola,fotelikiem i dodatkami...mam nadzieje ze ta cena to jakas stara jest...ale pewnie sie okaze ze nie ma tego wozka ale co tam narazie zyje nadzieja ze jednak jest;-)
poza tym na allegro mozna kupic buzza taki kolor co ma "pawimi" za 849zl alez dziewczyny ja sie nakrecilam na tego buzza;-)pozdrawiam Was cieplutko:-):-):-)

Kasia a ja myslamam ze w Belgi mieszkasz hehe a nie chcesz aby Ci wyslali do domku wozeczek? a przy okazja namiaru ktory dala "sugarspunsister" na sklep "swiat dziecka"w wawie znalazlam babeczki tam Świat Dziecka - Buzz Top Line normalnie uwiezyc nie moglam juz im napisalam czy wozek jest; dostepny skoro jest w ofercie tylko cena dla mnie jest duzo za duza za ta cene mozna kupic na allegro zestaw z gondola,fotelikiem i dodatkami...mam nadzieje ze ta cena to jakas stara jest...ale pewnie sie okaze ze nie ma tego wozka ale co tam narazie zyje nadzieja ze jednak jest;-)
poza tym na allegro mozna kupic buzza taki kolor co ma "pawimi" za 849zl alez dziewczyny ja sie nakrecilam na tego buzza;-)pozdrawiam Was cieplutko:-):-):-)
nakrecilas sie pewnie tak jak ja na silvera hi hi hi ja zawsze kupuje na allegro bo jest taniej maclarena tez oglondalam w sklepie a kupilam na allegro bo byl o 150 zl. tanszy :-) ale w tym wypadku musze go najpierw zobaczyc z bliska z kazdej strony bo jednak tez sporo kosztuje
a co do mojej nazwy to jakis czas temu mieszkalam w belgii w brukseli dwa lata temu wrocilam do polski chyba raczej na stale :tak:

ja przes swiat dziecka sciagalam swoj bebe confort prawie 6 lat temu....drogo bylo jak cholera ale oni wszystko mieli :) a mi cos odbilo i siedzialam do 3.30 w nocy i czytalam caly ten watek. Dopiero wczoraj zauwazylam ze to Sugar go rozpoczela 2 lata temu :) :) A ta Buba to ktos wie dlaczego zniknela ?? Przeciez to cenna skarbnica wiedzy wozkowej!!! Medal sie jej nalezy :)

reklama
Do góry