"pawimi" dziekuje Ci bardzo ze jednak udalo Ci sie cos znalezc:-)buzz mi sie strasznie podoba ale z tego co wiem ma duzo zwolennikow jak i przeciwnikow...moja kolezanka ma buzza i mowila ze kolka szybko sie scieraja i ma juz do wymiany...kazdy wozek ma swoje wady i zalety a idealnego wozka jeszcze nie wynalezli:-)takze jednak zdecyduje sie na buzza plus speddi jako wieksza spacerowkapozdrawiam babeczki
reklama
Kasiabelgia ja na allegro jakiegos silvera znalazlam ale nie wiem czy to taki jak chcialabys kupic?? oto link Pop firmy Silver Cross (524233033) - Aukcje internetowe Allegro
pozdrawiam
pozdrawiam
kasiabelgia
Aktywna w BB
"pawimi" dziekuje Ci bardzo ze jednak udalo Ci sie cos znalezc:-)buzz mi sie strasznie podoba ale z tego co wiem ma duzo zwolennikow jak i przeciwnikow...moja kolezanka ma buzza i mowila ze kolka szybko sie scieraja i ma juz do wymiany...kazdy wozek ma swoje wady i zalety a idealnego wozka jeszcze nie wynalezli:-)takze jednak zdecyduje sie na buzza plus speddi jako wieksza spacerowkapozdrawiam babeczki
jesli sie tobie bardzo podoba to kup
na poczatku kazdy przy zakupie wozeczka mowi ze chce taki aby go juz nie zmieniac i zeby starczyl na dlugo ja tez z takim zamiarem kupilam xlandera ,maluszek ma dopiero 7 miesiecy a ja mam juz trzy bryczki : xlandera ,buzza ,maclarena i jeszcze ten silwer sni mi sie po nocach :-(
jesli bardzo podoba sie tobie buzz a kupisz cos innego to i tak penie bedziesz o nim myslec bynajmniej ja tak mam
kasiabelgia
Aktywna w BB
Kasiabelgia ja na allegro jakiegos silvera znalazlam ale nie wiem czy to taki jak chcialabys kupic?? oto link Pop firmy Silver Cross (524233033) - Aukcje internetowe Allegro
pozdrawiam
nie to nie ten
to taki :
Dazzle firmy Silver Cross 690,00! wysyłka gratis! (523964979) - Aukcje internetowe Allegro
Kasiabelgia...ja tez tak mam ze jak cos mi sie podoba i nie kupie tego co chce to mysle o tym i coraz bardziej to chce:-):-)ale chyba babki tak maja przy pierwszym bobasie chcialam strasznie wozek 3kolowy z gondola ale oczywiscie wszyscy z rodzinki odradzali i 3kolowy i gondole bo przeciez ile mala pojezdzi w gondoli no i uleglam...za to przy drugim bobo juz nie odpusze i bede miec 3kolowy z gondola hehe:-):-)juz moj maz ogladal jak on to powiedzial"Moj wynalazek buzz"i jakos bardzo tego nie skomentowal negatywnie;-)
ja dziewczyny znalazlam dwa miejsca w ktorych jest ten wozek, ten pop to jest inny, tez silvera ale taka klasyczna parasolka podobna do Maclarena. Mi sie sie tez Buzz strasznie podobal z wygladu, jak pisalam wczesnej ja go kupilam ze zdjecia nie widzac go na zywo tak bardzo mi sie spodobal Jak masz kase to pewnie, probuj a moze akurat trafi Ci sie egzemplarz perfekcyjny a Twoja dzidzia bedzie miala takie gabaryty ze idealnie spasuje w rozmiary siedziska. Nie bede Ci tej przyjemnosci odbierac, hehe, kupuj, ciesz sie i sama oceniaj! I trzykolowce wcale nie sa zle, tu gdzie mieszkam pewnie ze 60 procent wozkow to wlasnie trojeczki zwlaszcza w wysoko rozwinietych dzielnicach. Ja sama mam kilka i nigdy nie narzekalam. Bumbleride Indie o ktorym wspominalam to tez trzykolowiec....a ten wozio bardzo goraco polecam.A chorobe wozkowa to ja mam - ciezki przypadek i prawdopodobnie nieuleczalny....
Wózek spacerowy Silver Cross Dazzle: Sklep Internetowy Baby Fant
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: Silver Cross DAZZLE + ŚPIWOREK, TORBA i PARASOL..
Wózek spacerowy Silver Cross Dazzle: Sklep Internetowy Baby Fant
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: Silver Cross DAZZLE + ŚPIWOREK, TORBA i PARASOL..
sugarspunsister
matka polka superstar
kurde chyba sie troche napalilam na tego silvera
taki ladny na wiosne
taki ladny na wiosne
kasiabelgia
Aktywna w BB
hi hi hi jak bym slyszala siebiekurde chyba sie troche napalilam na tego silvera
taki ladny na wiosne
tez tak mysle aby go sobie kupic na lato , podoba mi sie ten niebieski
reklama
kasiabelgia
Aktywna w BB
i dlatego wlasnie mi sie podobawlasie ja mam niebieski
slicznie wyglonda na twoich fotkach , sni mi sie po nocach:-(