reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

moja znajoma ma bugaboo i mialam okazje nim troche jezdzic
swietny w wersji gondolowej ale nie moge przelknac opcji spacerowkowej ( znow kubelkowe siedzonko!) i tych malutkich koleczek

gdybym teraz miala kupowac sobie spacerowke to wybralabym chyba bumblerida z tymi buzkami :tak: chociaz uwazam ze speedi jest muczo podobny
a gondole nie wiem :-)
moze bugaboo albo emaljunge ale tylko nie do samochodowania

generalnie chaos ;-)

speddi ma siedzisko przytwierdzane na rzepy i zatrzaski i niestety przed zlozeniem trzeba zdjac...
chyba ze tylko ja tak robie :rofl2:, ale obawiam sie ze niestety nie

reklama
juz tu gdzies byla mowa o joolz
jak dla mnie fajne kolory i fajna gondola ale jakos nie podchodza mi te kolka w wersji spacerowej
poza tym 600 eurosow za wozek to przegiecie uwazam

aaaa
no i zapomnialam o jednym z moich absolutnych faworytow!
wozek JANE SLALOM PRO
uzywalam jakis czas i bylam zachwycona!

moze gdybym miala teraz dziecko nr 3 to tez wchodzilby do pierwszej trojki
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: SLALOM PRO + GONDOLA + fotelik STRATA 3w1

jeszcze fajnym wozkiem jest MUTSY 4 RIDER :tak:
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: Mutsy 4RIDER Single Spoke głęboko- spacerowy

a co sadzicie o i'coo i silver cross???

juz tu gdzies byla mowa o joolz
jak dla mnie fajne kolory i fajna gondola ale jakos nie podchodza mi te kolka w wersji spacerowej
poza tym 600 eurosow za wozek to przegiecie uwaza

wiesz tu u mnie w Irl Quinny buzz 4 caly set kosztuje 850e :szok: w UK 560e
A ten joolz ksoztuje 1000e ale juz z fotelikiem w Uk mozna za 400 e kupic;-)

Musze wkoncu zdecydowac do konca lutego mam czas...

gdybym mieszkala w Pl to ten 2 typ jest super podoba mi sie bardzo...

kurde no w sumie masz racje, mi tez absolutnie nie szkoda tylko ze to troche inaczej potem wyglada w uzytkowaniu ;-)
gdybym policzyla ile wydalam za wszystkie wozki to tez szalenstwo
ale kilka juz przerobilam :p

sugarspunsister Ja tylko mialam dwa wozki emmaljunga ;-) i zooper...
Teraz chce cos fajnego i ktorego nie bede zmieniac.

Bo emmaljunga mialam tylko uzywanego 5 m-cy:crazy: i dupa ciezki, masywny...owszem miala swoje dobre strony...
Zooper tez fajny wozek ale taki na szybkie spacery...

Teraz mowie za te dwa wozki moge kupic jeden jakis fajny:-)

Jak cos kupie to napisze na bank...:-p

moja znajoma ma bugaboo i mialam okazje nim troche jezdzic
swietny w wersji gondolowej ale nie moge przelknac opcji spacerowkowej ( znow kubelkowe siedzonko!) i tych malutkich koleczek

gdybym teraz miala kupowac sobie spacerowke to wybralabym chyba bumblerida z tymi buzkami :tak: chociaz uwazam ze speedi jest muczo podobny
czyli jestes ogolnie uprzedzona do kubelkowych siedzien....Buzz podobny :) Bugaboo ma znacznie wieksze siedzisko, a wiesz ze moja dzidzia byla malutka i raczej bylo mu wygodnie w takim wlasnie kubelkowcu. Koleczka maja doskonala regulowana amortyzacje i przez to w ogole nie czuc ze sa male....Wiesz skoro te wozki zrobily zawrotna kariere w centrum Nowego Yorku gdzie ciezko o kawalek prostej ulicy to cos w tym musi byc :tak:
Moj Bumleriede byl moim kaprysem wlasnie ze wzgledu na te buzki:-) Wcale nie potrzebowalam tego wozia ale nie moglam sie oprzec:-D Masz racje, przypomina speedi aczkolwiek jest jeszcze bardziej "tradycyjny''. Oj ja tez tej kasy wydalam na te wozeczki....moj maz wielokrotnie krecil glowa ze mi odbilo:szok: Kolejnym kaprysem byl Silver Cross Dazzle chociaz juz mialam parasolke maclarena:eek:
a tu moj kaprys :) w gotowosci bojowej na spacerek :tak::tak:

reklama
Mysle jeszcze o tym wpadl mi w oko :laugh2:
http://www.babytrader.eu/shop/Strollers/Joolz/Joolz-Bloom

tylko nie wiem czy sie da tu dac fotelik ??
ten wozeczek to troche wyglada dla mnie tak jak mutant buzza i bugaboo:-D:-D:-D. Faktycznie juz gdzies bylo na ten temat i nawet link do innego forum gdzie posiadajacy juz go rodzice komentowali jego zalety. Jak wpiszesz sobie w "szukaj' nazwe wozia to powinno Ci wyswietlic posty gdzie znajdziesz ten link. Warto poczytac jesli sie nim interesujesz.

O prosze, udalo mi sie znalesc ten link
Wózek Joolz Bloom - Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Do góry