A
Agutek
Gość
sugar a gdybyś miała porównać Quinny Speedi i Jane Salalom Pro? Używałaś oba...te dwa typy mam dla drugiego dziecka...różnica cenowa trochę jest, a jestem ciekawa jak w jakości i użytkowaniu 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiesz co, ja nim nie jezdze po miescie w ogolepawimi a jak Ci sie sprawuje ten silver?
jak te koleczka?
nie ma problemu"pawimi" bylabym Ci bardzo wdzieczna jakbys poszukala tych linkow oczywiscie w wolnej chwili:-)z gory dziekuje:-):-)
kurde to moze sie skusze na tego silver
a jak z wytrzymaloscia?
bo maclaren nie do zdarcia a silver?
grzebie i grzebie i nie moge sobie przypomniec ktore too forum bylo..eeh, to juz dosc dawno bylo, ale mam tutaj wypowiedz laski nawet z tego watku, raczej go nie poleca wspominajac nawet o tym ze sie jej psuje..."pawimi" bylabym Ci bardzo wdzieczna jakbys poszukala tych linkow oczywiscie w wolnej chwili:-)z gory dziekuje:-):-)
jak znajde tamto to Ci z checia podrzuce.Annvici ja mialam Quinny buzza 3-kolowego,wizualnie wozeczek jest bardzo fajny,ale gorzej jest w uzytkowaniu, po pewnym czasie kolko z przodu zaczyna sie blokowac podczas jazdy.Gondola jest ok,synek miescil sie w niej do 6 miesiaca,nastepnie przechodzac na siedzisko na poczatku tez jest spoko ale gdy dziecko robi sie wieksze,pasy sa krotkie takze dziecko z nich szybko wyrasta i zaczynaja je cisnac.Siedzisko jest male i plytkie nawet uzywajac siedzisko XXL nie ma praktyczie roznicy w wielkosci.Przy wiekszym juz dziecku ciezko prowadzi sie wozek.Trzeba sie nameczyc,ehhh.Ma slaba amortyzacje,praktycznie jakby jej wogole nie bylo.Zrezygnowalam z tego wozka bardzo szybko choc bardzo mi sie podobal.Najlepszy okazal sie wozek Bugaboo Cameleon ktory poprosty plynie a nie jedzie,nawet jak dziecko jest duze.Jedna reka mozna wozek prowadzic,nie straszne sa mu wyboje itd Amortyzacja jest swietna.Siedzisko duze i wygodne i ogromny kosz na zakupy,u buzza tego kosza brak a do tej doczepianej tory malo sie miesci.
Takze to ze wozeczek Quinny buzz jest ladny wcale nie oznacza ze jest funkcjonalny.