Powodzenia zatem i postaw sprawe jasno ze wiekszosc czasu ty jednak ten wozek bedziesz pchac ;-) u mnie podzialalo.Na szczescie moj mencio nie wtraca mi sie do dzieciakowych zakopow.wychodzi z zalozenia ze przeciez i tak to ja uzytkuje ten sprzet czesciej i to mi ma pasowac a nie jemu.Co do stabilnosci to na sniegu koleiny i mutsiak wcale nie tak kolorowo.Jednym kolkiem latwiej albo dwoma duzymi z przodu.
reklama
sylwia76
Zaangażowana w BB
Buba, powiedz jeszcze w jaki sposób i gdzie zamontowałaś pasek z rzepami, by podnieść oparcie Speediego i jak sie ma ten dodatkowy letni daszek do tego co widzi dziecko, kiedy zupełnie sie ten daszek opuści?
Dodam, że kupiłam Quinny Speedi SX, no w domku to rewelacja, mam nadzieje, ze za jakiś czas bede mogła pochwalić sie wyczynami tego wózka na moich polnych bezdrożach
Dodam jeszcze, że bardzo mi sie podoba blokada przedniego koła w Speedim, jakby zaczęło "tanczyć", to po sprawie - cyk i jest sztywne i stabilne Baaardzo mi sie podoba ta bryczka
Dodam, że kupiłam Quinny Speedi SX, no w domku to rewelacja, mam nadzieje, ze za jakiś czas bede mogła pochwalić sie wyczynami tego wózka na moich polnych bezdrożach
Dodam jeszcze, że bardzo mi sie podoba blokada przedniego koła w Speedim, jakby zaczęło "tanczyć", to po sprawie - cyk i jest sztywne i stabilne Baaardzo mi sie podoba ta bryczka
Sylwia
Gratuluje wyboru :-)
Letni daszek mozesz regulowac jak chcesz.Widocznosc z przodu ok.Z bokow troche gorzej ale chodzi o to by chronic malca jak spi.
co do regulacji:
nalezy zakupic okolo120 cm tasmy syntetycznej grubej w pasmanteri ok 3cm szerokosci,takiej czarnej z ktorej robione sa np:smycze dla psow i jaka jest uzytaa pszy szelkach w spacerowce w quinnym o szerokosci 3 cm i do tego pasek 20 cm rzepa czarnego tez o szerokosci 3 cm.Krance tasmy nalezy grubo posmarowac superglue aby sie nie siepala. Naszyc rzepy okolo 25cm(aby dobrze trzymalo)na konce tasmy tak aby mozna bylo zapiac kolo,no i gotowe.teraz w siedzisku spacerowym przeciagasz mniejwiecej na wysokosci tych szarych uchwytow na raczce nasza skonstruowana tasme tak ze z jednej strony dotyka siedziska spacerowki a z drugiejtam gdzie jest zapiecie zachodzi na raczke i mozna super w ten sposob regulowac kat nachylenia,duzo prosciej i bardziej pionowo niz fabrycznie.
Ps tego paska wogole nie widac.Wyglada jak itegralna czesc bo elementy spacerowki i pasy w wozko maja taki same tasmy roznych szerokosci
mam nadzieje ze czytelnie napisalam.
Letni daszek mozesz regulowac jak chcesz.Widocznosc z przodu ok.Z bokow troche gorzej ale chodzi o to by chronic malca jak spi.
co do regulacji:
nalezy zakupic okolo120 cm tasmy syntetycznej grubej w pasmanteri ok 3cm szerokosci,takiej czarnej z ktorej robione sa np:smycze dla psow i jaka jest uzytaa pszy szelkach w spacerowce w quinnym o szerokosci 3 cm i do tego pasek 20 cm rzepa czarnego tez o szerokosci 3 cm.Krance tasmy nalezy grubo posmarowac superglue aby sie nie siepala. Naszyc rzepy okolo 25cm(aby dobrze trzymalo)na konce tasmy tak aby mozna bylo zapiac kolo,no i gotowe.teraz w siedzisku spacerowym przeciagasz mniejwiecej na wysokosci tych szarych uchwytow na raczce nasza skonstruowana tasme tak ze z jednej strony dotyka siedziska spacerowki a z drugiejtam gdzie jest zapiecie zachodzi na raczke i mozna super w ten sposob regulowac kat nachylenia,duzo prosciej i bardziej pionowo niz fabrycznie.
Ps tego paska wogole nie widac.Wyglada jak itegralna czesc bo elementy spacerowki i pasy w wozko maja taki same tasmy roznych szerokosci
sylwia76
Zaangażowana w BB
Oj, to nastaw sie na oczopląs w sklepie, bo wybór jest niesamowity, można zwiarować Najlepiej wybierz sobie z netu 3 wózki, które maja dobre opinie i zobacz je na żywo, wtedy jest łatwiej zdecydować się na jedenSylwia76 gratuluję wyboru!
Mnie jeszcze czeka spacer do sklepu, no i zobaczymy czy też będzie speedi :-)
Pozdrawiam cieplutko :-)
Również cieplutko pozdrawiam
Sylwia
co do regulacji:
Buba, wielkie dzięki-super to opisałaś Muszę skopiować ten wpis i gdzieś zachować przy spacerówce, bo dopiero pójdzie w ruch na wiosne i wtedy zacznę te robótki ręczne Ty masz naprawdę super pomysły
Dziekuję raz jeszcze!
A daszek masz racje - ma chronic i sadze, ze tylko w razie deszczu i snu malca jest rozłozony do oporu a tak to w połowie
Oj, to nastaw sie na oczopląs w sklepie, bo wybór jest niesamowity, można zwiarować Najlepiej wybierz sobie z netu 3 wózki, które maja dobre opinie i zobacz je na żywo, wtedy jest łatwiej zdecydować się na jeden
Również cieplutko pozdrawiam
Oczopląsu to ja dostałam parę miesięcy temu Rano byłam w jednym sklepie obejrzeć transportera. Fajny jest, leciutki, ale ma WIELKIEGO MINUSA za brak regulacji podnóżka :-( Później pojadę rzucić oczkiem na speediego.
Tymczasem biorę się za pisanie pracy.
sylwia76
Zaangażowana w BB
Oczopląsu to ja dostałam parę miesięcy temu Rano byłam w jednym sklepie obejrzeć transportera. Fajny jest, leciutki, ale ma WIELKIEGO MINUSA za brak regulacji podnóżka :-( Później pojadę rzucić oczkiem na speediego.
Tymczasem biorę się za pisanie pracy.
hihiih, myslalam, że dopiero jesteś na początku tej trudnej drogi mi było trudniej sie zdecydować niz przy kupnie auta :-)
Zobacz, zobacz Speediego i weny twórczej życzę! Dzis taki senny dzień...
hihiih, myslalam, że dopiero jesteś na początku tej trudnej drogi mi było trudniej sie zdecydować niz przy kupnie auta :-)
Zobacz, zobacz Speediego i weny twórczej życzę! Dzis taki senny dzień...
Wena twórcza była dziś niestety znikoma :-(można wręcz rzec, że jej nie było...
Tak to już jest, kiedy myśli wciąż krążą wokół mojego bąbelka;-) Już tylko przez miesiąc będzie we mnie.
Do sklepu dziś nie zdążyłam... ale jutro też jest dzień.
Miłego wieczorku wszystkim!
sylwia76
Zaangażowana w BB
Wena twórcza była dziś niestety znikoma :-(można wręcz rzec, że jej nie było...
Tak to już jest, kiedy myśli wciąż krążą wokół mojego bąbelka;-) Już tylko przez miesiąc będzie we mnie.
Do sklepu dziś nie zdążyłam... ale jutro też jest dzień.
Miłego wieczorku wszystkim!
Mój maluszek też jeszcze tylko przez miesiąc pod moim serduchem, ale ja juz się doczekać nie mogę
Mam nadzieje, ze dziś bryczki obejrzysz no i wena przyjdzie
Przyjemności!
reklama
Mój maluszek też jeszcze tylko przez miesiąc pod moim serduchem, ale ja juz się doczekać nie mogę
Mam nadzieje, ze dziś bryczki obejrzysz no i wena przyjdzie
Przyjemności!
Weny nie było, teraz dopiero się biorę do roboty
A speedim dziś szalałam po sklepie:-) Chcę go dla mojego bąbla!!! I dla siebieteraz jeszcze decyzja co do koloru Zwariować idzie od tych ciężkich wyborów
Ja też nie mogę się juz doczekać, żeby go przytulić, ale z drugiej strony wiem, że będzie mi brakowało jego nieustannego wiercenia się i wypychania dupki na cały świat...
Miłego dnia!