reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

Ja zakupilam Mure 4 i powiem jedno...rewelacja i dodam ze nie ma osoby ktora by sie tym wozkiem nie zachwycila. Jak na razie testujemy jeszcze w domu ale naprawde,kazdy kto oglada jest pod wrazeniem i kazda znajoma mowi ze tez taki zakupi.
My też mamy Mure 4 jesteśmy po testach domowych i ja jestem zachwycona już się doczekać nie mogę spacerów z maluchem, jest maksymalnie funkcjonalna jedyne czego można się trzepiać to waga ale zdecydowanie pomijalny szczegół przynajmniej dla mnie. Polecam bo naprawde super, ze speedi sx zrezygnowałam bo mąż nie chciał 3-kołowca. Mura ma tylko "dziwnawe" kolory mu kupiliśmy tą malinowo brązową (naszczeńście widziałam ją na zywo)- kolory w katalogu nie oddają barwy- nawet sprzedawca powiedział że katalog w tym przypadku jest wybitnie nie dobrym wzorcem.

reklama
Przeczytałam cały watek i jestem pod wrażeniem wiedzy wszystkich kobietek,ale przede wszystkim Buby. Tak wiele wózków opisalyście podajac wady i zalety.
Niestety nie znalazłam nic o wózku,który mnie interesuje. Dlatego bardzo prosze o opinie
ABC Design 3 Tec

Witam wszystkie przyszłe i obecne mamy!
Mam dylemat w wyborze wózka:-(Zastanawiam się nad quinny speedi sx, mutsy transporter i bebecar style at. bardzo proszę o pomoc w wyborze, ważna dla mnie jest duża spacerówka. Która z tych trzech będzie najwygodniejsza dla mojego maluszka? Wiecie może, czy w transporterze rozkłada się na płasko?

Witam,witam :tak:
Wrocilam z zaswiatow......

Wybaczcie ale nie zdolam nadrobic zaleglosci :-(
Ale wrzuce za to patent godny polecenia dla aktywnych rodzicow.
testuje od pol roku i spisuje sie genialnie:
http://chariotcarriers.com/english/html/cheetah.php?accID=&conID=&proID=cheetah&flaID=gallery
mamy wersje jednoosobowa i z kolkiem terenowym.Zasteuje nam to idealnie quiniaka sklada sie na plask do bagaznika(a mamy raczej niewielki bo w bagazniku wozimy jeszcze czasami dach samochodu)

No i dla ciekawosci.My tu sie glowimy,jaki wozek,czy aby bezpieczny,od kiedy spacerowka by nie obciazac kregoslupa a tu prosze:pekin 2008 wozki drewniane rzada na ulicy.Przez wiele dni w Chinach nie widzialam wogole wozkow albo tylko takie.Raz widzialm zappa i dwa razy wozek chinski no name spacerowka parasolka nie rozkladana 3 miesieczny wiszace w niej bobo...Dzieci sie tam nosi na rekach stawia na nogach od urodzenia,nie nosza pieluch tylko w ciuszkach jest rozciecie i po sprawie.
A nam sie luksusow zachciewa i debatujemy czy Buzz czy speedi ;-)
A tam quiniaki sie kurza na wystawach....
No i 90 procent dzieci ma problemy z kregoslupem i dysplazje....
No coz co kraj to obyczaj...

BUBA no nareszcie ;-)
a to co piszesz...nie wierzę normalnie, łóżeczko drewniane na kółkach :szok: :-D no ale to taki naród...tam kobieta przez pierwsze 3 miesiące po porodzie nie może wychodzić z domu :dry: nawet na spacerki z dzieckiem, paranoja :no:
a twoje cudo też niezłe :-)

Dziewczyny pomóżcie!!! Proszę!!! Mój M odrzucił już jeden z tych trzech wózeczków. Został Speedi i Transporter :-) no i jak tu wybrać ten jeden właściwy? Nadal nie znalazłam info na temat rozkładania spacerówki do pozycji leżącej w Transporterze :-(
W sumie to już niewiele czasu mi zostało, wg terminu 1 października mój BĄBELEK:happy: przyjdzie na świat, a ja mam na głowie jeszcze przeprowadzkę i kończenie pracy dyplomowej (z obroną 20 września).
BARDZO WAS PROSZĘ!!! Napiszcie, o ile wiecie, którą spacerówką pośmigam ze swoim maleństwem dłużej?
Lecę na badania.
Pozdrawiam cieplutko wszystkich!!!!!:-)

sugar szponik ;-)

wildfang o moje zdanie i opinnie znasz.Co do transportera to wez pod uwage:

1.nieregulowany podnozek w spacerowce(z doswiadczenia wiem ze to masakra)
2.krotkie siedzisko i niska budka bez wywietrznika i okienka maluch szybko przestanie sie miescic tak jak moj w Britaxie nie wchodzil w niego majac 1,5 roku :-( i bedzie przy wietrznej pogodzie mial slaba widocznosc.
3.dosc wacie siedzisko
4.tapicerka ciezka do demotazu i latwo brudzaca sie.
5.Wozek rozklada sie zupelnie na plasko tylko pod katem z tego co pamietam 175 stopni.

6.rama aluminiowa bonus za wage ale minus za solidnosc.

plusy
1.komfort dla prowadzacego
2.waga i wymiary po zlozeniu
3.w miare pakowny kosz
4.nienajgorsze amorki

powodzenia w wyborach ;-)

reklama
Dzięki śliczne BUBA!
Muszę sprawdzić obydwa w sklepie, choć nie ukrywam, że moim faworytem jest speedi, ale mój M nie za bardzo może się przekonać co do 3 kółek, tzn. czy zimą na śniegu będzie się dobrze sprawował i czy stabilny jest w ogóle...
Ciężkie negocjacje nas czekają... :-p
Łatwiej mi było się zdecydować przy kupnie auta :-)
Pozdrawiam!

Do góry